3 AVANTURE na otvorenom zbog kojih ćete se osećati MOĆNO

  25.11.2023.
  RECOMMENDED

  Nova godina, nove odluke, novi početak. Zato, se okrećemo zdravim navikama, sportu i aktivnostima koje će nam pomoći da se osećamo zdravo u svom telu, ali prvenstveno u svom duhu. Uz naše predloge, ne morate da pravite kardinalne promene i uvodite navike koje iziskuju da menjate potpuno koncept života na koji ste navikli. Ove male promene, učiniće mnogo.

  avanture

  AVANTURE NA OTVORENOM:

  Ekstremno duga šetnja

  Ekstremno duga šetnja može biti bolja od bilo koje druge fizičke aktivnosti. Prvenstveno, svakodnevno i redovno šetanje utiče na povećanje koncentracije, smanjenje stresa i definitivno utiče na to da razbistrimo svoj um. Ukoliko želite šetnjom da postignete i momenat u kom ona fizički utiče na vas, duža kilometraža ali i brzo šetanje mogu biti idealan način da to postignete. Takođe, sa primenom ove aktivnosti možete početi odmah, bez preteranog navikavanja organizma na napor.

  fall gym aesthetic

  Osvojite vrh planine

  Bez obzira da li prethodno imate iskustva sa planinarenjem ili ne, jedan vrh sigurno možete da osvojite. Naša zemlja je definitivno idealna za one koji su željni da se isprobaju u ovoj aktivnosti. Osvajanje vrha, definitivno je idealno za osećaj moći i snage koji je neophodan kako bismo zakoračili u nove pobede i ojačali svoj duh i majndset. Osvajanjem vrha planine, dobijate nove uvide u to koliko je važan put do uspeha.

  Claire Rose x NA KD1

  Okružite se vodom

  Vožnja kajakom, plivanje na otvorenom ili zatvorenom, boravak pored jezera ili reke, sve su to aktivnosti koje vam mogu pomoći da se osećate mirnije, opuštenije i povezanije sa prirodom. Voda ima meditativno dejstvo. Te će zasigurno boravak pored vode ili u vodi dovesti do potpunog osećaja blagostanja i povezanosti sa samim sobom.

  Claire Rose x NA KD

  Foto: Pinterest

  Saznaj više:
  Povezani članci: