Bespoke Ecosystem: Survival GUIDE za vođenje DOMAĆINSTVA

  13.02.2024.
  RECOMMENDED

  Odabir kućnih uređaja može biti kompleksan zadatak. Zbog toga ga je potrebno pojednostaviti. Od funkcionalnosti, pa sve do dizajna koji bi idealno „komunicirao“ s enterijerom, mnogo toga treba uzeti u obzir. Tu stupaju na scenu inovativni Samsung kućni aparati. Ovo je naš izbor.

  ZA ONE SA KUĆNIM LJUBIMCIMA

  Bespoke Jet™ AI launch PR dl2 Satin Black 1024x788 1

  Uz Bespoke Jet™ Complete možete čistiti različite vrste podova, s ​​maksimalnom usisnom snagom od 210W i funkcijama koje osiguravaju efikasno i higijensko čišćenje koje ne ostavlja prašinu ni u vazduhu, ni na podu.

  Inovativna multifunkcionalna stanica za čišćenje automatski prazni prostor za skladištenje prašine zadržavajući 99,999 odsto čestica prašine. Osim toga, opremljen je i naprednijim motorom sa digitalnim inverterom koji je brži, manji i efikasniji od konvencionalnog, a ima i duže trajanje baterije.

  Ovaj uređaj idealan je i ukoliko imate kućne ljubimce, s obzirom na to da ima četku posebno namenjenu uklanjanju dlaka. Pored toga, štap usisivača možete prilagoditi svojoj visini, kako vam nijedan kutak ne bi bi bio nepristupačan i nedostupan.

  ZA ONE KOJI VOLE DA KUVAJU

  Bespoke 3

  Ukoliko ste od onih koji vole da spremaju hranu, ali i da uživaju u ukusnim specijalitetima, predlažemo Samsung rernu sa Dual Cook i Dual Cook Flex sistemom. Priprema jela jednostavnija je i brža nego ikada, jer imate mogućnost istovremenog spremanja na dva načina – pečenjem i kuvanjem na pari.

  Zapravo, uz Dual Cook Steam™ funkciju, možete spremiti zdrav obrok kuvan na pari, dok u rerni istovremeno imate različita jela pod različitim postavkama. Gornja i donja zona kuvanja u Dual Cook Flex sistemu mogu da rade i nezavisno i zajedno.

  Takođe, ukoliko ste ljubitelji pržene hrane, pripremite njihove zdravije verzije bez prženja u dubokom ulju. Pored toga, na osnovu šablona korišćenja, displej prikazuje najčešće upotrebljavane opcije, koje se brzo mogu odabrati.

  ZA DOBRE DOMAĆINE I JOŠ BOLJE GOSTE

  Screenshot 2024 02 13 at 13.35.57
  Screenshot 2024 02 13 at 13.35.35 1

  Za one koji vole da budu domaćini, frižider sa donjim zamrzivačem i SpaceMax™ tehnologijom je must-have. Njegova prednost su izuzetno tanki zidovi u koje je, SpaceMax™ tehnologijom, ugrađena veoma efikasna izolacija. Na taj način, stvoreno je više prostora u unutrašnjosti, a frižider prati liniju radnih elemenata.

  Ono što se pouzdano zna jeste da će hrana biti odlično rashlađena, jer sistem za sveobuhvatno hlađenje ravnomerno rashlađuje svaku pregradu i svaki ćošak. Ključno je i to što više ne morate da gubite energiju kako bi odledili svoj frižider, jer tehnologija No Frost povećava cirkulaciju vazduha i održava stabilnu temperaturu, čime se sprečava formiranje leda.

  ZA ONE KOJI VOLE DA BUDU KOD KUĆE

  Bespoke AI Laundry main2

  Kada je reč o čistoj i mirišljavoj odeći, tu je Samsung WW9400B mašina za pranje veša. Ova mašina, uz Eco Bubble™ tehnologiju, pruža efikasno pranje čak i na nižim temperaturama. Stvara mehuriće koji uklanjaju 24% više prljavštine na niskim temperaturama, štedi 70 odsto energije i pruža 45 odsto bolju negu tkaninama. Pored toga, prepoznaje vrstu tkanine i optimizuje količinu mehurića, trajanje ciklusa, temperaturu i brzinu centrifuge.

  Uz to, idealno se uklapa u vaš enterijer, pa ćete istovremeno ulepšati dom i prati veću količinu rublja zahvaljujući ogromnoj zapremini od 11 kg u standardnom kućištu dubine 600 mm. SpaceMax™ omogućava dobijanje većeg prostora u unutrašnjosti, pa možete prati veću količinu rublja, uključujući velike pokrivače i posteljinu.

  Vođeno veštačkom inteligencijom pranje se odvija lako i efikasno, jer ova mašina „pamti“ vaše navike, predlaže odgovarajući program pranja i na vreme prikazuje potrebne informacije.

  Fotografije: PROMO

  Saznaj više:
  Povezani članci: