Da li vam je DOSTA? Kako da se odviknete od DEJTING aplikacija

  15.03.2024.
  RECOMMENDED

  Da li vam je DOSTA? Da li ste već umorni od neprestanog pretraživanja, „svajpovanja“ i prelaska sa razgovora na razgovor? Ako je odgovor da, možda je vreme da razmislite o tome se odviknete od dejting aplikacija i pronađete nove načine za upoznavanje ljudi u, znamo da je zastrašujuće – stvarnom svetu.

  U potrazi za potencijalnim načinima kako da se i sami, „skinemo“ sa dejting aplikacija, izdvojili smo one koji su nam u tome pomogli. Pa, ukoliko ste i sami u istom raspoloženju, prionite na posao.

  707aba3c4996c05f420677f64d40d154
  73a89012a551c7809d4fce09188b8082

  DOSTA SA DEJTING APLIKACIJAMA

  TIP 1: Razmislite o tome šta zaista tražite u partneru i budućoj vezi. Da li su dejting aplikacije zaista najbolji način da to postignete ili biste možda mogli da se fokusirate na aktivnosti i hobije koji vas ispunjavaju i gde biste mogli da upoznate ljude sa sličnim interesovanjima? Postoje i drugi načini da upoznate „slične sebi“.

  TIP 2: Praktikujte offline komunikaciju sa svima iz svog okruženja. Pokušajte više da se angažujete u stvarnom svetu. Odlazak na društvene događaje, volontiranje, ili učlanjenje u klubove i organizacije mogu biti odlični načini da upoznate nove ljude i uspostavite dublje veze. Takođe, viđajte se češće sa prijateljima i na taj način ćete se više kretati. Počnite da odlazite češće u kancelariju ukoliko radite remote.

  TIP 3: Fokusirajte se na sebe umesto da stalno tražite nekoga novog. Radite na ličnom rastu, razvijajte svoje veštine i interese, putujte i istražujte nove stvari. Kada se fokusirate na sebe, često će se i prava osoba pojaviti u vašem životu onda kada to najmanje očekujete. Znate za ovo pravilo i sami. Rekli su vam više puta… Probajte da poslušate.

  TIP 4: Ograničite vreme na internetu putem aplikacija za zaključavanje telefona. Ako se osećate zarobljeno u svetu dejting aplikacija, postavite nasilno sebi granice. Odredite određeno vreme tokom dana koje ćete provesti na internetu i držite se toga. Takođe, razmislite o tome da obrišete ili deaktivirate svoje profile na dejting aplikacijama kako biste sebi olakšali proces odvikavanja u momentu kada uidite sve štetne efekte na koje su vas navele.

  TIP 5: Razgovarajte sa prijateljima češće i podelite svoje osećaje i frustracije sa njima. Možda će vam oni pružiti podršku i korisne savete kako da se odviknete od dejting aplikacija i pronađete sreću van njih. Takođe, usamljenost je jedan od razloga zbog kojih smo često na aplikacijama generalno. Potrudite se da taj osećaj usamljenosti potpuno umanjite.

  Na kraju, važno je da zapamtite da ne postoji univerzalni recept za pronalaženje ljubavi i sreće. Svako ima svoj put i svoje vreme.

  Važno je da budete otvoreni za nove mogućnosti i da verujete u sebe.

  DEJTING 2

  Foto: Pinterest

  Saznaj više:
  Povezani članci: