
Vodimo vas u novootvoreni Louis Vuitton pop up restoran
Louis Vuitton otvario je novi pop-up restoran, ovog puta sa šefom kuhinje sa tri Michelin zvezdice, Alainom Passardom. Nastavljajući Maisonov kulinarski pop-up koncept, novi restoran je pronašao svoje mesto u Seulu, Južnoj Koreji, i drugi je te vrste nakon restorana sa šefom kuhinje Pierrom Sangom.


Alain Passard, vlasnik i glavni kuvar u pariskom restoranu Arpège, takođe poznat po uzgoju visokokvalitetnih sastojaka uključujući povrće, začinsko bilje i voće u sopstvenim baštama u Francuskoj, nadgledaće kuhinju u restoranu otvorenom na četvrtom spratu Louis Vuitton Maison Seula.



„Zakrivljeni prozori Louis Vuitton Maison Seoul me podsećaju na staklenike koje imamo u našim baštama u Francuskoj“, rekao je Alain. „Pop-up restoran će biti mesto za otkrivanje pravih ukusa septembra i oktobra sa svežim proizvodima i konobarima koji će biti obučeni kao baštovani.“ Upišite nas na listu gostiju!
Povezani članci
Buro 24/7 Izbor