CONVERSE ALL STARS – možda je ovo konkurs za tebe?

  08.05.2024.
  RECOMMENDED

  Brend Converse od 30. aprila organizuje globalni konkurs CONVERSE ALL STARS – za sve kreativce u nastajanju i(li) one koji se tako osećaju. Kako da znaš da si to baš ti? Ako plešeš, pevaš, igraš, slikaš, crtaš, vajaš ili praviš figurice od papira ili želiš da radiš sve to – prijavi se na konkurs i priključi se svetskoj zajednici kreativaca.

  Converse All Stars zajednica otvorena je za sve kreativce koji su dovoljno nezavisni da ne prate već kreiraju ono što sledi i stvaraju prema sopstvenim uslovima.

  Zašto treba da se prijaviš na Converse All Stars konkurs?

  Zato što članovi Converse All Stars zajednice dobijaju pristup globalnim događajima i umrežavanju, ekskluzivnim resursima i mogućnostima za rad i finansiranje. Kako bi postao deo globalne mreže istomišljenika. Kako bi sarađivao sa brendom Converse kroz plaćene projekte i unapredio kreativnu karijeru pristupom ekskluzivnim resursima i mogućnostima umrežavanja. Kako bi osvojio priliku da finansiraš svoj kreativni projekat.

  Kako da se prijaviš?

  Prijave za pridruživanje Converse All Stars programu otvorena je od 30. aprila i traje do 14. maja 2024, 23:59 ET, a prijavu možeš podneti OVDE.

  Još uvek razmišljaš da li da se prijaviš?

  Ako imaš bilo kakvu dilemu pogledaj jedan od uspešno realizovanih CONVERSE ALL STARS projekata u Srbiji – ovde.

  Tekst i fotografije: Promo

  Saznaj više:
  Povezani članci: