Unesite malo kiča u svoj dom i probudite uspavano, unutrašnje dete

  Ovi kič decor komadi automatski će vam staviti osmeh na lice.
  20.06.2024.
  RECOMMENDED

  U savremenom svetu enterijera hiper-minimalizam polako odlazi u drugi plan. To ne znači da su neutralni tonovi i jednostavne siluete izašli iz mode, ali potrošači nesumnjivo pronalaze radost u kitnjastim dekorativnim predmetima za dom koji su nekonvencionalniji. Ako vas već neko vreme mami da isprobate kitnjasti dekor, lako možete osvežiti dom veselim komadima poput vaza, svećnjaka i prekrivača. A ako se osećate avanturistički, možete se odlučiti i za upadljiviji dekor poput tapeta – tapete su popularan i zabavan način da unesete smele i neočekivane kombinacije boja u prostor.

  Ono što bi trebalo da imate na umu ako vam se dopada kić jeste da dok eksperimentišete sa kitnjastom estetikom, pazite da ne pređete onu finu tanku liniju između kreativnosti i preterivanja, koja može delovati kao apsolutni kič. Kako izbjeći prelazak te linije? U enterijer uključite nekoliko komada koji i dalje stvaraju osećaj ravnoteže i harmonije u prostoru, bilo da je to sa linijama, oblicima ili bojama.

  Kič stavlja osmeh na lice

  U nastavku vas pozivamo da obradujete svoje unutrašnje dete kitnjastim dekorativnim predmetima za dom koji će uneti razigranu energiju u vaš prostor.

  vaza
  L’OBJET činija, net-a-porter.com
  anissa kermiche vaza
  Anisse Kermiche, net-a-porter.com

  la doublej
  La Doublej činija sa poklopcem, ladoublej.com

  svecnjak
  LAETITIA ROUGET, EVE BLUE svećnjak
  laetitia rouget
  LAETITIA ROUGET, NUNO BLUE svećnjak
  kic vaza 4

  DVALNER STUDIO Fungus vaza, thewebster.com

  sirena jastuk kic

  ABC CARPET & HOME Siren jastuk, @abccarpetandhome

  Fotografije: Promo

  Saznaj više:
  Povezani članci: