Pratite poseban režim ishrane? Sada na jednom mestu možete pronaći sve namirnice koje su vam potrebne

  17.02.2022.

  Ishrana je kompleksna kategorija o kojoj svakodnevno razmišljamo mnogo više nego što bismo želeli da priznamo. Okej, zadovojiti glad i nastaviti da funkcionišemo kroz dan je prva stepenica, ali dalje se sve usložnjava. Ukoliko smo u misiji da svom telu pružimo najzdravije namirnice koje će ga učiniti snažnim i u formi, ili moramo da pratimo specifičnu ishranu zbog stanja organizma stvari se komplikuju. I svako ko je barem jednom pokušao da organizuje obroke u ovom užurbanom svetu brzo je shvatio koliko to truda i organizacije zahteva. Srećom, moderno doba donelo nam je saveznike u toj misiji postizanja mentalnog i fizičkog balansa i zato vam danas donosimo sjajnu vest da su vegani Free from proizvodi bez glutena i laktoze od sada u stalnoj ponudi Lidla!

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/02/1645112964563363.jpg

  Na rafove 57 Lidl prodavnica „sletelo“ je 30 novih proizvoda koji će uz dobro poznati BIO asortiman ostati stalna ponuda. Da, to znači da ćete u svakom trenutku moći da pazarite namirnicu koja vam je potrebna i da ćete svoje specifične potrebe vrlo lako zadovoljiti. Ono što nas je dodatno obradovalo jeste činjenica da čak 11 proizvoda nosi oznaku Free Form. Radi se o proizvodima koji su pogodni za sve one potreba u ishrani. Među ovim proizvodima mogu se pronaći pica, hleb, pivo, brašno, voćni jogurt, testenine i drugo, napravljene bez glutena ili laktoze, a jednako dobrog ukusa. Naravno, pristupačna cena je na snazi u ovom delu asortimana, tako da zaista nije komplikovano, niti skupo pratiti režim koji će vašem telu doneti novu snagu i energiju.

  Sada je dovoljno da u šoping ponesete svoj spisak, uzmete kolica za kupovinu i lagano kružite po Lidl prodavnicama. Svaki put kada vidite oznaku „Free From“ zaustavite se jer je to jedan od proizvoda koje bezbrižno smete pazariti ukoliko patite od intolerancije na određene namirnice. Zaista je utešno znati d postoji mnoštvo proizvoda koji će istovremeno zadovoljiti i vašu hedonističku stranu, a neće naškoditi organizmu.

  Ukoliko osećate da vam hrana stvara probleme, kao što su glavobolja, bol u stomaku i promene raspoloženja možete da razmislite o promeni režima. A najsigurniji način je da neke od alergena isključite iz ishrane i vidite šta će se dogoditi. Uz novi asortiman sada je to vrlo jednostavno. A zbog praktičnog pakovanja sada je vrlo lako u tašnici imati neku od namirnica koja ne izaziva tegobe. Navijamo da napravite male, ali značajne promene koje će doprineti ukupnom blagostanju.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/02/1645113626446262.jpg
  Saznaj više:
  Povezani članci: