Prošle godine mogli ste da pročitate najavu za novi jelovnik Casa Epico restorana koji posuluje kao deo naše omiljene hotelske grupe u Crnoj Gori – Casa del Mare. Tada smo među prvima imali priliku da isprobamo specijalitete za koje je bio zadužen italijanski kuvar Eros Picco ovenčan Michelin zvezdicom. Radilo se o bržljivo osmišljenom sledu jela, za koje je specifično što je Eros istraživao neposrednu okolinu hotela i pronašao je male lokalne proizvođače čije je mahom organske proizvode ukomponovao u simfoniju neočekivanih ukusa.
Eros Piccco već dobro poznaje Crnu Goru, a ono što ga je privuklo i inspirisalo pri kreiranju jela jeste veliki diverzitet na tako malom prostoru, odnosno susret različitih klima koje omogućavaju uzgajanje najkvalitetnijih sastojaka u prirodnom okruženju. Naša preporuka je da rezervišete večeru i da se prepustite maštovitim Erosovim sledovima koji su domišljato upotpunjeni sa crnogorskim vinima. Radi se o autentičnom iskustvu za nepca, ali i sva ostala čula će uživati zbog ambijenta koji je opuštajuć, elegantan i dovoljno zaklonjen od stvarnog života. Kao stvoreno za uživanje. Vidimo se na obali!