Da li koristite programe lojalnosti u hotelima? Evo kako da dodatno profitirate od putovanja

  13.01.2020.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/01/loyalty_cover.jpg

  Postoje dva tipa ljudi, oni koji se za putovanja spremaju temeljno i štreberski beleže sve preporuke i oni koji spontano rezervišu karte i prepuste se avanturi u inostranstvu. Ne bismo da tek tako zauzimamo stranu, ali ćemo vam danas predočiti prednosti malo taktiziranja kada je putovanje u pitanju. Ponekada nije loše razmisliti kojom avio kompanijom letite i u kom hotelu odsedate i to ne samo u kategoriji cene, nego ako vežete nekoliko hotela iz istog lanca možete dobiti ozbiljne povlastice u budućnosti. Predlažemo vam da razmislite o nekom od programa lojalnosti koji nude lepe pogodnosti.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/01/1578908961787239.jpg

  Discovery collection

  Zbrika Discovery hotela broji preko 550 lokacija širom sveta, između ostalog uključuje ugostiteljske brendove kao što su: Anantara, Kempinski, Omni, Pan Pacidic i Tivoli. Poznati su po ponudi od oko 2.800 lokalnih iskustava koje nude u svojim hotelima u zavisnosti od nivoa privilegija koje su gosti stekli. Primera radi Black Level članovi (to je najviši nivo za koji se gosti kvalifikuju posle provedenih 30 noći u toku jedne kalendarske godine u hotelima koji učestvuju u programu) mogu da dobiju masažu u Anantara Mai Khao Phuket Villas kompleksu, iil da uživaju na besplatnom popodnevnom čaju na splavu u okviru rizorta Banan Island Doha by Antara.

  Miraval Authentic Circle

  Gosti koji pet puta zaredom odsednu u nekom od Miraval hotela postaju doživotni članovi Authenitic Circle kluba. Šta to znači u praksi? Svi oni dobijaju popuste za šoping u radnjama koje se nalaze u okviru hotela, 100 dolara na resort kartici, uslugu besplatnog pranja veša, poklon dobrodošlice i čašu vina u sobi. Plus, pored ovog programa u ovom lancu su na snazi i World of Hyatt poslastice.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/01/1578908962013949.jpg

  Preferred Hotels & Resorts

  Neki od programa će u novoj godini pretrpeti izmene. Trenutno se čekaju detalji na koji način će biti promenjen sistem sakupljanja bodova u okviru Prefered Hotels programa, kako su najavili to će pojednostaviti benefite kakav je apgrejd sobe po dolasku u hotel. Plus, tu je nova usluga Last Minute Escapes u okviru koje se članovima nude noćenja po ceni i po 35% nižoj od regularne, a lista se obnavlja svake dve nedelje. Preporučujemo vam da probate da uhvatite boravak u jednom od dva sjajna Only You boutique hotela u Madridu koji su u ovom programu.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/01/1578908962879145.jpg

  Marriott Bonvoy

  U februaru prošle godine lansiran je program Marriott Bonvoy koji pokriva više od 6.900 hotela u 130 zemalja širom sveta! On zapravo kombinuje prednosti Starwood Preferred Guest i Ritz-Carlton Rewards programa. Članovi sada mogu birati između 30 različitih hotelskih brendova, pa su male šanse da nećete naći nešto što vam odgovara, od Moxy lanca, sve do St. Regis smeštaja.

  World of Hyatt + Small Luxury Hotels of the World

  Ako do sada niste član vreme je da aktivirate svoje članstvo u programu World of Hyatt, jer od ove sezone, pored dobro poznatih favorita kao što su Andaz i Park Hyatt hoteli, program se proširio i na ponudu hotela koji se nalaze u udruženju Small Luxury Hotels of the World (SLH). Ono što je još bolja vest, jeste da ako se registrujete do kraja ovog meseca (zaključno sa 31. januarom) istog trenutka osvajate 3.000 bonus poena koje možete iskoristiti za boravak u bilo kom hotelu iz SLH lanca do 2. marta 2020. godine. Ako vam kažemo da neke od hotela u programu World of Hyatt možete bukirati za 5.000 bodova po noći, ovo uopšte nije loša ponuda.

  Saznaj više:
  Povezani članci: