Letnji specijal: Hvar

  03.08.2019.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/08/hvar_cover.jpg

  Hvar je jedno od onih mesta koje će vam zauvek ukrasti srce i ne pokušavajte da se oduprete tome. Prepustite se vreloj avanturi koja se ne zaršava ni pošto padne noć, a bome ni kad ste mesecima posle, u svom gradu zatrpani zimskom mećavom… Sve što će vam biti na pameti jeste: „…i kad ćemo sledeći put na Hvar“?

  Pa hajde odmah! Posle Mikonosa i Ibice, skreniramo ovo hrvatsko trendi ostrvo koje ima svoje istaknuto mesto među preporukama magazina kao što su Vogue, InStyle, Tatler, Condé Nast Traveller… Energično klimam glavom jer na ovo ostrvo odlazim više od 15 godina u kontinuitetu, i ne, nije mi dosadilo.

  Pridružite mi se.

  Gde spavati?

   


   

   

  Prvo razmislite šta konkretno želite od svog odmora, da li želite da uvek budete „na pljuc“ od centra zbivanja, ili želite možda da se malo osamite u privatnoj kući sa nekim spektakularnim pogledom? Grad Hvar doneće vam luksuz da svuda možete da stignete peške (čak i na štiklama), dok će vas okolna mesta ostaviti bez teksta svojom divljom prirodom. Za šta god da se odlučite nećete pogrešiti!

   

  Hotel Adriana


   

  Vreme je za plažu!