Portonovi: novo fantastično mesto u srcu Crne Gore

15.08.2019.
RECOMMENDED

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/08/porto_update_cover.jpg

BURO. tim je početkom avgusta bio u Crnoj Gori i ne samo da smo prošli sve dobro poznate plaže, već smo istraživali šta je sve novo na obali. Posetili smo ganc novi Portonovi, prelepi rizort na samom ulazu u Bokokotorski zaliv. Arhitektura Portonovi naselja inspirisana je autentičnim šarmom i karakterom tradicionalnih sela na moru. U kompleksu dominiraju niske zgrade od kamena koje se ne razlikuju od istorijskih građevina pa kojima je zaliv prepoznatljiv. Praktično, ovo mesto spaja tradiciju i sve prednosti savremenog života.

 

 

Portonovi Rizort, na 26 hektara sa 214 rezidencija koje će, u okviru prve faze otvaranja, biti na raspolaganju budućim kupcima, predstavlja sinonim za najviši nivo usluge i nenametljiv lukuz svetski prepoznatih brendova kao što su One&Only u Evropi sa Espace Chenot Health Wellness Spa Centrom čije se otvaranje očekuje 2020. godine. Dok je elegantna D-Marin Portanovi marina već poželela dobrodošlicu svojim prvim klijentima.

Portonovi Rizort nudi apartmane, luksuzne vile sa privatnim bazenima na Julijinim balkonima koji pružaju pogled na marinu i Bokokotorski zaliv. Svaka nekretnina je dizajnirana kako bi prenela poseban osećaj mesta i stila – uz pažljivo razmatranje neophodne privatnosti. Pogled oslikavaju i planine Lovćen i Orjen, koje se izdižu iznad zaliva.

 

Posetioci će moći da u okviru rizorta otkriju nešto posebno: od kulinarskih specijaliteta, posebnih i neistraženih mesta, do kultura sa svih krajeva sveta.

 

 

 

Početkom meseca je počeo sa radom i granični prelaz u okviru D-Marin Portonovi marine, koja poseduje 238 vezova i kapacitet za jahte do 120 metara dužine. Kako bi obeležili otvaranje, svim zadovoljnim klijentima u marini D-Marin Portonovi nudi priliku da istraže mrežu D-Marin marina u Hrvatskoj, Grčkoj i Turskoj koristeći “Happy Bertch Days” kampanju sa besplatnih sedam dana boravka u svakoj od ostalih D-Marin marina i posebnim popustom od 40% nakon isteka besplatnog boravka.

 

 

 

Uz to, otvoren je i Portonovi Beach Club, bar na plaži koji nudi unikatni meni i predstavlja idealno mesto za uživanje kraj mora. Plaža je peščana, a njena kompletna dužina u okviru Portonovi rezeorta je čak 1.8 kilometara! DJ-evi počinju sa svojim posebno pripremljenim setovima pred zalazak, a kad sunce napokon zađe, gosti mogu preći u centar rezorta gde je otvoren restoran mediteranske kuhinje Perla Square.

Budite među prvima koji će otkriti ovu predivnu lokaciju!

 

 

Portonovi je utočište za opuštanje i iskušavanje svega što ovaj predivan region nudi.

 

Saznaj više:
Povezani članci: