Pretraga

Idealno mesto za zatvaranje letnje sezone? Rizort One&Only Portonovi

Idealno mesto za zatvaranje letnje sezone? Rizort One&Only Portonovi

Tekst: BURO.

Nevoljno to priznajemo, ali letu se bliži kraj. Ipak, ne damo sivilu koje se nepozvano umešalo u sunčani Beograd da nam tek tako upropasti finiš avgusta. Iskusno smo sačuvali najslađe na kraj! Da li planiramo još jedan beg na obalu? O, da! Ako imate bolju ideju od zatvaranja sezone na primorju, pažljivo vas slušamo, dok pakujemo kofere i upućujemo se pravac Rizort One&Only Portonovi. Plan? Da kušamo ribu i najlepše vino, upijamo zalaske i pakujemo ih u memoriju za nadolazeće kišne dane, sabiramo letnje uspomene i u potpunosti se prepustimo konceptu nežnosti nadograđenom najfinijim luksuzom. Ko je sa nama?

Idealno mesto za zatvaranje letnje sezone? Rizort One&Only Portonovi (фото 1)

Rizort One&Only Portonovi je od samog otvaranja opravdao i nadogradio sve epitete fantastičnosti. Reč je o rizortu koji je namenjem aposlutnom uživanju i to vam govorimo iz višestrukog iskustva. Spoj vrhunske elegancije, dizajna i atmosfere u krajnjem zbiru čine ovo mesto posebnim i upravo zbog toga tu gde smo započeli letnju sezonu odlučujemo i da je zatvorimo. Ne očajavajte ako ste već bili na letovanju i iskoristili odmor, jer brzim jednočasovnim letom stižete do obale i grabite poslednji avgustovski vikend beg. Usluga koja vas tamo dočeka ubediće vas da je putovanje na obalu sjajna ideja i na samom kraju leta, pa čak i kada sezona prođe. Ako vam kažemo da su sobe orijentisane ka moru i pružaju predivan panoramski pogled na plažu i brda Boke, pretpostavljamo da vam i po koja kap kiše neće smetati.

Idealno mesto za zatvaranje letnje sezone? Rizort One&Only Portonovi (фото 2)
Idealno mesto za zatvaranje letnje sezone? Rizort One&Only Portonovi (фото 3)

Predana postava rizorta se konstantno trudi da nadmaši sebe i svojim gostima iznova priređuje iznenađenja. (Ponovo vam govorimo iz iskustva.) Ta praksa i odnos prema posetiocima provlači se kroz aposlutno sve segmente - od gastro odeljka do sadržajnog i šarenolikog muzičkog programa. Kombinujući sofisticirani stil Jadranske rivijere i vrhunsku uslugu po kojoj je Rizort One&Only Portonovi sada već naširoko poznat, sa fuzijskim elementima japanske kuhinje i svetskim DJ nastupima, Tapasake je bez konkurencije ultimativno mesto za provod na Jadranu. Ovogodišnji Tapasake specijalni program otvorio je Mahmut Orhan, svetski poznati DJ. Njegovim nastupom počeo je ciklus žurki pod nazivom S7VEN SINS, koji je isporučivao vrhunsku zabavu svake subote tokom leta 2022. Najbolje od svega? Ona još traje! Nastup Nike Turković rezervisan je za 27. avgust, a u istom danu nastupiće i DJ HUGEL. Sam kraj sezone zatvoriće najuticajniji DJ na dance sceni današnjice, veteran Mark Knight 10. septembra. 

Idealno mesto za zatvaranje letnje sezone? Rizort One&Only Portonovi (фото 4)
Idealno mesto za zatvaranje letnje sezone? Rizort One&Only Portonovi (фото 5)
Idealno mesto za zatvaranje letnje sezone? Rizort One&Only Portonovi (фото 6)

Spremni smo za poslednji avgustovski spin na podijumu, dok led zvecka u čaši i sve miriše na kokos. Kad se noge umore, nabacujemo bade mantil i krećemo po parče opuštajućeg sadržaja u luksuznom spa centru koji je nastao u partnerstvu sa kompanijom Chenot, poznatoj po konstantnom postavljanju novih standrda u wellness industriji. Spa je prostran, a oduševiće vas i unutrašnji bazen obložen sitnim mozaik kamenom. Da, Rizort One&Only Portonovi je zaista svakom detalju posvetio nepodeljenu pažnju. Nakon početne faze konsultacija i naprednih dijagnostičkih testova od strane medicinskih profesionalaca, gosti Chenot centra dobijaju jedinstveni program koji uključuje konsultacije o ishrani, detoks menije, ciljane spa tretmane, rasporede fitnesa, aktivnosti oslobađanja od stresa i još mnogo toga. Opcije programa uključuju napredne i temeljne detoks programe za dubinsko pročišćavanje tela, kao i kraće opcije za goste koji traže spoj wellness-a i opuštanja. Gostima su na raspolaganju i pojedinačni Chenot Espace tretmani koje su izradili relevantni stručnjaci.

Idealno mesto za zatvaranje letnje sezone? Rizort One&Only Portonovi (фото 7)
Idealno mesto za zatvaranje letnje sezone? Rizort One&Only Portonovi (фото 8)

Leto je oduvek bilo i ostaće naša omiljena sezona, ali posao kojim se bavimo ne poznaje godišnja doba kada se zaleti sa gomilanjem obaveza. Ako je i iza vas intezivan i radan period, zavrtite točkiće na koferu, počastite sebe ovim iskustvom i zapečatite avgust pored obale, u simbiozi sa mirom, suncem, talasima i fantastičnom uslugom koje Rizort One&Only Portonovi nudi. 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor