Pretraga

Pet najboljih hotela čije otvaranje očekujemo ove godine

Pet najboljih hotela čije otvaranje očekujemo ove godine

Tekst: BURO.


Nova godina, novi mi? Pa, ne baš, ali opet uzbudljiv je taj osećaj početka i slatko planiranje svih budućih avantura, posebno kada se radi o putovanjima. Dok se ređaju hladni januarski dani, pravo je vreme da skiciramo plan kretanja po 2020. godini, malo Evrope, mrvica Amerike, svakako nekoliko nedelja u Aziji… Da bismo smo se dodatno zabavili u ovu jednačinu uvodimo i hotele čija otvaranja su najavljenja za ovu godinu, ovo je naših 5 favorita!

Pet najboljih hotela čije otvaranje očekujemo ove godine (фото 1)

Artist Residence Bristol, Engleska

Otvaranje: februar 2020.

Artist Residence hotel u Londonu je među najslikanijim hotelima u prestonici Velike Britanije, svaka blogerka koja drži do sebe ima portert fotku napravljenju u sobi sa predivnim krevetom sa ogradom od kovanog gvožđa. Sudeći po prvim fotkama hotela u Bristolu čeka nas slična epizoda. Nalazi se u nekadašnjoj fabrici, a uređenje kombinuje istorijske detalje i savremenu umetnost. Hotel ima 23 sobe, bar, kafe i restoran. Pored prelepog enterijera, budući gosti uživaće u originalnim radovima umetnika kao što su Pure Evil i Rose Vickers.


Pet najboljih hotela čije otvaranje očekujemo ove godine (фото 2)

Bulgari Hotel Pariz, Francuska

Otvaranje: leto 2020.

U Parizu već postoji na stotine odličnih hotela, ali ovo otvaranje je zbilja nešto drugačije, hotel iz Bulgari lanca smestiće se na ekskluzivnoj aveniji George V. Očekivano, ovde će biti dosta dizajn drame, raskošnih detalja i mermera, baš kao i u svim njihovim hotelima od Londona do Balija. Očekujte 76 prostranih soba, spa centar, restoran, bazen i prelepo dvorište. Za eksterijer i enterijer odgovorni su Italijani Antonio Citterio i Patricia Viel, kao i firma iz Pariza Valode & Pistre.


Pet najboljih hotela čije otvaranje očekujemo ove godine (фото 3)

One&Only Portonovi, Crna Gora

Otvaranje: leto 2020.

Već smo vam pisali o Portonovi konceptu, a sledeće leto nam donosi pravu poslasticu, hoteli iz One&Only lanca posebni su baš kao što i sam naziv kaže, a dodatno uzbuđenje izaziva činjenica da će novi hotel biti njihov prvi u Evropi. Hotel poseduje sopstvenu plažu, a gostima će na raspolaganju biti 113 soba, apartmana i vila, spa centar, i italijanski restoran šefa Giorgio Locatellija. Radujemo se ovakvom čarobnom mestu na manje od sat vremena leta od Beograda.


Pet najboljih hotela čije otvaranje očekujemo ove godine (фото 4)

Can Ferrerta Majorka, Španija

Otvaranje: proleće 2020.

Familija Soldevlia Ferrer je četvrta generacija ugostitelja, a sada koriste svoje bogato iskustvo da unaprede ponudu na Majorki. Svoj novi hotel, Can Ferrerta, otvaraju na 50 minuta vožnje od Palme, a jako blizu netaknutih plaža. Sam hotel nalazi se u građevini koja potiče iz XVII veka i broji 31 sobu, spa centar, hamam, veliki bazen i restoran u kome će se služiti sezonski specijaliteti. Plus, u njemu će trajno biti izložena bogata porodična kolekcija španske umetnosti.


Pet najboljih hotela čije otvaranje očekujemo ove godine (фото 5)

Six Senses Šaharut, Izrael

Otvaranje: proleće 2020.

Hoteli iz lanca Six Senses su uvek pravi mali spektakl za sebe pa tako ni najnoviji u Izraelu nije izuzetak. Paleta boja vrti se oko nežnih bež i oker nijansi i savršeno se uklapa uz pustinju Negev usred koje je hotel smešten. Pored 60 soba i vila sa bazenima, gostima će na raspolaganju biti i izraelsko-mediteranski restoran, bar na zajedničkom bazenu, veliki spa centar i joga studio. Iako je već najavljeno sjaset aktivnosti koje se mogu rezervisati na recepciji, čini nam se da je na ovom čarobnom mestu dovoljno posvetiti se sebi i svojim mislima uz posmatranje spektakularnih zalazaka u iznad litica i peščanih dina.


Povezani članci

Buro 24/7 Izbor

Ostavite komentar