Pretraga

Predstavljamo vam tri nova hotela u Srbiji

Predstavljamo vam tri nova hotela u Srbiji

Tekst: BURO.

Znate da uvek navijamo za kvalitetan „zbris“ za vikend, a bome može i malo da se ukrade od radne nedelje. Idealno je da bude spontano, savršeno u krugu od koji sat vožnje. Zato nas posebno raduju otvaranja novih hotela širom Srbije, a svoje beleške uvek rado delimo sa vama. Ovo su tri koja bismo mogli da isprobamo u narednom periodu.

Crni vrh

Predstavljamo vam tri nova hotela u Srbiji (фото 1)
Predstavljamo vam tri nova hotela u Srbiji (фото 2)
Predstavljamo vam tri nova hotela u Srbiji (фото 3)

Gde: Divčibare

O čemu se radi: Nedavno otvoren hotel Crni vrh dobio je ime po najbližem planinskom vrhu koji se nalazi na 1.096 metara nadmorske visine. Hotel se nalazi na kilometar od centra Divčibara i na 118 kilometara od Begrada. Nudi 111 smeštajnih jedinica kategorizovanih u šest tipova od jednokrvetnih, sve do tri vrste različitih apartmana. Hotel sadrži: wellness i spa centar opremljen zatvorenim bazenom, biosaunom, parnim kupatilom, teretanom i đakuzijem, poseduje restoran, kafe bar i lounge bar, kao i igraonicu za decu.

Idealno za: porodični odmor.


Fruške terme

Predstavljamo vam tri nova hotela u Srbiji (фото 4)
Predstavljamo vam tri nova hotela u Srbiji (фото 5)
Predstavljamo vam tri nova hotela u Srbiji (фото 6)

Gde: Fruška gora

O čemu se radi: Hotel koji se otvorio u banji Vrdnik deo je grupe u kojoj već posluju hotel Premier Aqua i etno kompleks Vrdnička kula. Hotel je zamišljen kao ozbiljan kompleks koji objedinjuje osam termalnih bazena, konferencijske sale, spa, wellness centar i medicinski blok, a plan je da se šest bazena koriste i tokom zimskog perioda. U punom kapacitetu hotel ima 216 smeštajnih jedinica. Zapravo prava zabava se očekuje sa prvim toplim danima kada će gostima na raspolaganju biti spoljašnji bazeni, kao i Aqua fun zona sa dva spoljašnja tobogana.

Idealno za: Za sve ljubitelje vodenih parkova i spa centara, a ovaj hotel odnosi i dodatne poene zbog činjenice da se nalazi na nekih sat vremena vožnje od Beograda.


Industrial 1853

Predstavljamo vam tri nova hotela u Srbiji (фото 7)
Predstavljamo vam tri nova hotela u Srbiji (фото 8)
Predstavljamo vam tri nova hotela u Srbiji (фото 9)

Gde: Kragujevac

O čemu se radi: Ganc novi hotel (počeo je sa radom početkom godine) Industrial 1853 je smešten u istorijskom delu Kragujevca u sklopu kompleksa nekadašnje Zastave u jednoj od administrativnih zgrada čija je autentičnost zadržana kreativom obnovom u uređenju enterijera i ekstrijera. U neposredno blizini su muzeji „Stara livnica“ i „Stara zastava“, a centar Kragujevca udaljen je oko kilometar od hotela. Postoji ukupno 21 smeštajna jedinica, a od toga su četiri apartamana. Sastavni deo je veoma lep spa deo (možete ga koristiti i ako niste gost hotela), a za leto su najavljeni planovi da će to biti otvorena oaza mira. Takođe, u okviru hotela posluje odlično dizajniran restoran koji je za kratko vreme stekao svoje verne goste.

Idealno za: Sve one koji bi da više istraže Srbiju, kao i one koji na kratko žele da promene perspektivu i odmore se u gradu u blizini.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor