Pretraga

Predstavljamo vam tri nova odlična hotela u Crnoj Gori

Predstavljamo vam tri nova odlična hotela u Crnoj Gori

Tekst: BURO.

Zajedno istražujemo najbolje hotele širom Evrope, iz nedelje u nedelju, scena postaje sve bogatija nakratko nas zbunjujući, pa koji sad da izaberemo?! Ako još uvek odlučujete kuda na odmor, dopustite nam da vas provedemo kroz novosti na crnogorskoj obali. Ovim hotelima zajedničko je da nude visok kvalitet usluge uz odličan dizajn koji poziva na totani odmor i uživanje.

Ānanti Resort

Reževići

Predstavljamo vam tri nova odlična hotela u Crnoj Gori (фото 1)
Predstavljamo vam tri nova odlična hotela u Crnoj Gori (фото 2)

Radi se o prvom hotelu sa pet zvezdica u Crnoj Gori koji pripada lancu The Leading Hotels of the World, što je jasan znak o koliko luksuznom objektu se radi. Sastoji se iz kompleksa apartmana i nekoliko prostranih samostalih vila, enterijer je udoban, neutralnih boja uz crvene, narandžaste i detalje u boji korala. Gosti svih smeštajnih jedinica imaju pristup privatnoj plaži. Takođe u sastavu je i azijski restoran Anankha kojim će upravljati kuvar iz Vijetnama Ben Vado. A kad vam kažemo da se radi o nečemu novom, zaista se ne šalimo, hotel svoja vrata otvara ovog meseca!

Predstavljamo vam tri nova odlična hotela u Crnoj Gori (фото 3)

Huma

Dobrota

Bokokotorski zaliv je jedan od najlepših delova crnogorske obale, pa ne čudi činjenica da upravo tamo možemo pronaći neke od najzanimljivijih objekata. Huma hotel pruža iskustvo od pet zvezdica u 89 soba i apartmana, kao i u deset privatnih vila. Kako bi svojim gostima pružili kompletan ugođaj tu su i dva bazena, teretana, spa centar Shanti, a na samoj obali smešten je restoran Mudra Art Cuisine koji vodi kuvar Enzo Neri. Hotelska plaža Virtu je peščana.

Predstavljamo vam tri nova odlična hotela u Crnoj Gori (фото 4)
Predstavljamo vam tri nova odlična hotela u Crnoj Gori (фото 5)
Predstavljamo vam tri nova odlična hotela u Crnoj Gori (фото 6)

Casa del Mare Mediterraneo

Kamenari

Predstavljamo vam tri nova odlična hotela u Crnoj Gori (фото 7)
Predstavljamo vam tri nova odlična hotela u Crnoj Gori (фото 8)

Prošle nedelje bilo je zvanično otvaranje poslednjeg boutique hotela iz lanca Casa de Mare. Mediterraneo se nalazi u srcu Bokokotoskog zaliva, na samo nekoliko koraka od plaže i broji 17 soba i apartmana, svaka jedinica je autentična i drugačije uređena. Restoran u kome se služi doručak će oduševiti sve romantično raspoložene, naime radi se o prostoru sa staklenim zidovima i krovom, u kome je smešten udoban nameštaj kao bi gosti maksimalno uživali. Mediterraneo poseduje sopstvenu plažu, ono što će oduševiti sve goste istančanog nepca jeste restoran Bocasa koji je inspirisan dugim letnjim danima, a smešten tik do mora.

Predstavljamo vam tri nova odlična hotela u Crnoj Gori (фото 9)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor