Pretraga

Treba vam pauza? Vreme je da otkrijete Portonovi rizort u Crnoj Gori

Treba vam pauza? Vreme je da otkrijete Portonovi rizort u Crnoj Gori

Tekst: BURO.

Da li nam treba pauza? Dok se asfalt oko nas topi to nekako deluje kao suvišno pitanje, jer sve o čemu možemo da mislimo jeste čaša do vrha puna kockica leda, ruma i nane. Prizivamo onaj dobar osećaj kada uronite stopala u more i krenete sigurnim korakom koji će se pretvoriti u bacanje u vodu, brčkanje i plivanje toliko dugo da zaboravite i šta ste hteli uopšte od života. Letnji odmor je od krucijalnog značaja da se presložite i revidirate svoje ciljeve (ako ne verujete nama, tu su saveti psihologa). Zato vam štedimo vreme za istraživanje i organizaciju i predlažemo da se zaletite u Portonovi rizort.

Treba vam pauza? Vreme je da otkrijete Portonovi rizort u Crnoj Gori (фото 1)

Radi se o destinaciji koja je stvorena za brzopotezne odmore, za dane kada ne želite previše da razmišljate, organizujete, niti da se bavite logistikom. Jer u okviru tog rizorta sve možete završiti jako brzo i prepustiti se onim vrhunskim “brigama” koje uključuju šta vam se tog dana jede i da li mažete SPF kremu sa mirisom kokosa ili vanile.

Treba vam pauza? Vreme je da otkrijete Portonovi rizort u Crnoj Gori (фото 2)
Treba vam pauza? Vreme je da otkrijete Portonovi rizort u Crnoj Gori (фото 3)

Sjajna vest jeste da Portonovi u odnosu na prošlu godinu ima duplo više smeštajnih kapaciteta. Naravno, najpoznatiji je hotel One&Only koji je prvi evropski hotel iz tog prestižnog lanca, ali u okviru rizorta postoji smeštajni kapaciteti koji nisu u klasičnom smislu hotelski.

Treba vam pauza? Vreme je da otkrijete Portonovi rizort u Crnoj Gori (фото 4)

Stanovi, vile i apartmani smešteni su u luksuznim zgradama koje modernom turisti nude baš sve što mu je potrebno, uz onaj predivan osećaj privatnosti i intime. Zaista je lako dobiti feel “kao kod kuće” u tim udobnim i ukusno uređenim jedinicama. Usluge koje su na raspolaganju u Portonovi rizortu su toliko široke da čak postoji opcija organizovanja obroka u privatnosti vašeg doma. Za sve custom zahteve tu je concierge tim.

Treba vam pauza? Vreme je da otkrijete Portonovi rizort u Crnoj Gori (фото 5)
Treba vam pauza? Vreme je da otkrijete Portonovi rizort u Crnoj Gori (фото 6)

Ono što je najbitniji deo jeste ekskluzivan plažni bar koji je na raspolaganju svim rezidentima i gostima. Radi se o divnoj peščanoj plaži sa preudobnim ležaljakama, ljubazni konobari biće tu da vam srede taj Mojito o kome smo toliko mislili dok smo bili u gradu. Najbolje od svega, sve je osmišljeno i dizajnirano tako da nema gužve.

Treba vam pauza? Vreme je da otkrijete Portonovi rizort u Crnoj Gori (фото 7)
Treba vam pauza? Vreme je da otkrijete Portonovi rizort u Crnoj Gori (фото 8)

Posle plaže obiđite marinu i odaberite neki od finih restorana koji su tu smešteni (ili sve!). Na primer, restoran Bloom nudi modernu gurmansku kuhinju, Maison du Monde je mesto gde ćete dobiti koktele koji su među najboljim na jadranskoj obali, a Godo Gelateria vas čeka sa više od 20 ukusa italijanskog sladoleda i sorbea.

Ukoliko ste više za aktivni odmor, ni to nije problem. Budući da postoji Portonovi Yacht Club tu možete rezervisati usluge jedrenja i učenja jedrenja.

Treba vam pauza? Vreme je da otkrijete Portonovi rizort u Crnoj Gori (фото 9)
Treba vam pauza? Vreme je da otkrijete Portonovi rizort u Crnoj Gori (фото 10)

I to nije sve, tokom cele sezone u Portonovom, ali i hotelu One&Only i Tapasake Portonovi klubu, biće organizovani različiti koncerti i gostovanja velikih muzičkih zvezda iz inostranstva. Za više informacija o događajima, kontaktirajte [email protected] Za posebne ponude i rezervacije smeštaja kontaktirajte [email protected] ili pozovite +382 31 353 600.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor