BUDUĆNOST KUĆNE ZABAVE: Samsung OLED i QLED televizori 

05.06.2023.
RECOMMENDED

Kroz godine, naši domovi su evoluirali u prostorije u kojima se ne samo živi, već i intenzivno doživljava zabava. U srcu te transformacije stoji televizor, čarobna kutija koja spaja stvarnost i fantaziju, pretvarajući našu dnevnu sobu u centralnu scenu za sve vrste uzbuđenja.

U novoj eri kućne zabave, dimenzije ovog uređaja nisu samo broj, već predstavljaju iskustvo koje nam pruža. Zamislite prostor gde svaki piksel može da se stopi sa stvarnošću i gde se ne gleda samo televizija, već se ulazi u svet uzbuđenja koju pruža veliki ekran. Dobrodošli u budućnost kućne zabave koju donose dva fenomenalna uređaja – Samsung OLED TV od 77″ i Samsung QLED od 98″

Bioskop u kući 

Jedno je sigurno – ova dva televizora predstavljaju revolucionarnu tehnologiju, zbog čega pružaju ono što mnogi od nas žele – bioskopsko iskustvo u toplini doma. Uz ove uređaje gledanje omiljenog sadržaja podignuto je na viši nivo, jer ćete u svakom trenutku imati mogućnost da se opustite i uživate ispred sopstvenog „bioskopskog platna“ koje ste sami „instalirali“.

Od neverovatno živih boja do oštrine detalja, svaki kadar biće vam prikazan sa neuporedivom preciznošću, a osim jedinstvenog video doživljaja Samsung televizori nude i brojne napredne karakteristike koje će vas dodatno oduševiti. Na vama je samo da odaberete omiljeni televizijski sadržaj i prepustite se neverovatnom iskustvu koje će vam dom pretvoriti u ličnu bioskopsku dvoranu. Zvuči sjajno, zar ne? 

QLED 98 2

Spektakularno iskustvo uz OLED TV od 77 inča 

Zahvaljujući Samsung OLED TV od 77 inča možete zaroniti u zapanjujuće jasnu sliku koja vas vodi u svet neverovatne stvarnosti, istinskog spektakla i vrhunskog televizijskog iskustva. Njegova napredna OLED  tehnologija donosi duboke boje i izuzetan kontrast, pretvarajući vašu dnevnu sobu centar zabave. Kroz fenomenalni 4K kvalitet slike dopunjen sa 20 različitih neuronskih mreža osetićete svu moć 4K rezolucije, uživajući istovremeno u nenadmašnoj osvetljenosti i superiornosti slike. Jednostavno, svaki kadar omiljene serije ili filma biće jasan do detalja, pa neće izostati utisak boravka u sopstvenoj filmskoj dvorani. Osim impresivne slike, Samsung OLED TV od 77” takođe dolazi sa nizom karakteristika koje pružaju beskrajne mogućnosti za zabavu i povezivanje. Ovaj pametni televizor podržava takođe i HDR10+ tehnologiju, koja omogućava živopisniju sliku s bogatim bojama i dubljim crnim tonovima. 

Opremljen je i najnovijom Smart TV platformom, koja vam omogućava pristup najpopularnijim streaming uslugama, poput Netflixa, Amazon Prime Videa i Disney+. To znači da možete jednostavno da gledate svoje omiljene sadržaje, ali i da pronađete nove filmske naslove ili serije, samo jednim pritiskom na daljinski upravljač.

Samsung OLED TV od 77″ idealan je izbor i za sve one koji žele savršen balans između vrhunske slike i sofisticiranog dizajna. Tanak okvir i minimalistički dizajn dodatno ističu eleganciju ovog televizora, čineći ga atraktivnim dodatkom svakom enterijeru. 

QLED 98 1

Njegovo visočanstvo – Neo QLED od 98 inča 

Takođe, prvoklasni bioskopski osećaj garantuje vam i Samsung Neo QLED od 98 inča. U pitanju je TV koji donosi besprekornu tehnologiju prikaza, ali i elegantan dizajn ekrana čime korisnicima nudi visokokvalitetno iskustvo.

Zahvaljujući ovom Samsung televizoru, kućno uživanje će biti zabavnije nego ikada, jer Quantum HDR pruža najsjajniju sliku i najčistiji kontrast, a uz podršku neuronskog Quantum procesora 4K, Theatrum slika garantuje autentične i jasne boje, optimizovane za ekran veličine 98 inča.

Neo QLED od 98 inča opremljen je i moćnom Quantum Dot tehnologijom za prikaz neverovatnih živopisnih boja, a osim toga ima ugrađenu i opciju Real Depth Enhancer koja prikazuje dubinsku percepciju na isti način kao ljudsko oko, stvarajući očaravajući vizuelni doživljaj za svakog korisnika. 

Kod ovog Samsung modela televizora ne smemo da zaboravimo impresivni zvuk, koji predstavlja još jednu ključnu komponentu u stvaranju nezaboravnog televizijskog iskustva. Dolby Atmos tehnologija zvučnika omogućava vam da se potpuno uronite u svet zvuka, kao da ste stvarno deo scene. Q-Symphony funkcija pruža sinhronizovani zvuk iz svakog zvučnika na televizoru i soundbaru, stvarajući zvučno okruženje koje prati svaki trenutak na ekranu. Ovi uređaji sadrže i Eye Comfort funkciju koja automatski podešava svetlinu boja na ekranu, zavisno od uslova u prostoriji, te tako svim filmofilima pruža fantastičan doživljaj. 

S95C OLED 4K HDR Smart TV 1200x628px

Ključ sigurnosti je u Knox platformi 

Nova tehnologija danas podrazumeva i to da se mnoštvo vaših podataka, pored mobilnih telefona, nalazi i unutar vašeg televizora. Ipak, kompanija Samsung vodi računa o tome, kreirajući brojne dodatne pogodnosti za svoje korisnike.

Tako je Knox platforma jedna od softverskih karakteristika kojima Samsung OLED TV 77″ definitivno može da se pohvali. Benefiti koje ova platforma donosi korisnicima prvenstveno jeste višeslojna zaštita koja čuva vaše podatke kao što su pinovi, šifre i lozinke. Takođe, bezbedni su i svi ostali uređaji koji su povezani sa vašim TV-om, a istovremeno ste zaštićeni i od zlonamernih napada, jer ova platforma vrši automatsko blokiranje zlonamernih akcija i pristupa “phishing” sajtovima. Pored potpune sigurnosti, bezbednosni tim kompanije Samsung redovnim ažuriranjem, revizijama i monitoringom ujedno optimizuje vaš uređaj kako biste imali potpuni ugođaj. 

Više o Samsung OLED TV od 77″ potražite na LINKU

Više o Neo QLED 4K TV od 98″ potražite na LINKU

Saznaj više:
Povezani članci: