Tri predloga za netipičan dejt po lepom danu

  19.05.2024.
  RECOMMENDED

  Ukoliko ste trenutno zaljubljeni, izlazite sa nekim, upoznajete se, a neophodna vam je ideja za dejt koji je nesvakidašnji i to po lepom, sunčanom danu, izdvojili smo par predloga koji mogu da vas inspirišu. Kada je reč o zajedničkom vremenu, verujemo da ukoliko se zaista dopadate jedno drugom, ne postoji dejt koji može da prođe loše. Energija zaljubljenih čini svet lepšim. Upravo zbog toga bilo koji boravak zajednički ima velike šanse da uspe. U slučaju da odlučite da sledite naše savete, verujemo da ćete se provesti lepo, a u isto vreme još bolje upoznati osobu u koju ste zaljubljeni ili sa kojom se viđate.

  dejt

  NETIPIČNI DEJT.

  1) Dan umetnosti i kulture

  Provedite dan obilazeći umetničke galerije, muzeje i kulturne centre u vašem gradu. Mnogi od njih imaju posebne izložbe, radionice ili događaje na otvorenom tokom lepih dana – pratite kulturne vesti i odaberite ono što vas zanima.

  Možete posetiti nekoliko različitih mesta i razgovarati o umetničkim delima koja vam se najviše dopadaju, na šta vas podsećaju. Nakon obilaska, završite dan u kafiću ili restoranu u blizini, gde možete nastaviti razgovor o umetnosti i kulturi i svemu što ste videli do tada.

  662f2fc4eb048b1f28db02cb297abfed

  2) Vožnja pedaline na jezeru

  Ako imate pristup jezeru ili reci, iznajmite kajake, kanue ili pedaline i provedite dan na vodi. Veslanje je odličan način da se opustite i uživate u prirodi, a može biti zabavno, smešno i pokazaće kako se slažete. Ponesite sa sobom lagani ručak ili grickalice koje možete konzumirati dok se odmarate na vodi. Ako ste u blizini plaže, možete se zaustaviti i uživati u sunčanju i plivanju, a ukoliko volite da čitate napravite pauzu za isto.

  ecece40c6bce7d54e054c8825ccd4865

  3) Vožnja balonom

  Ako želite nešto zaista nezaboravno, razmislite o vožnji balonom. Pogledi iz ptičje perspektive su spektakularni, a iskustvo lebdenja u tišini i miru je jedinstveno, posebno ukoliko želite lepu i romantičnu scenu ovaj predlog je idealan za vas.

  U slučaju da je vaš dejt avanturističkog duha ovo će biti odličan način da ih potpuno osvojite.

  afb6b7e9e35f88a0fdc267a38f4668ab

  Foto: Pinterest

  Saznaj više:
  Povezani članci: