adidas Samba su patike godine, a ovo je 10 podjednako fenomenalnih modela

  31.12.2023.
  RECOMMENDED

  Da smo rekli da je 2022. Samba godina, ne bismo pogrešili, ali zapravo, tad nismo ni bili svesni da je ludilo za ovim patikama bilo samo početak. Upravo to pokazao je „Godina u modi“ godišnji izveštaj sajta Lyst, premium platforme i aplikacije za šoping, u kojem su analizirane brojke u 2023. i, čisto da bude zvanično, adidas Samba jesu patike godine.

  Iako nam istraživanje Lyst.com nije ni bilo potrebno – dovoljno je da pogledamo šta nose devojke oko nas na ulici, ono je zanimljivo iz nekoliko razloga. Pokazuje da popularnost adidas Samba patika neće opasti – u izveštaju stoji da se ovo ime kucalo u pretraživaču sajta na svakih 1,7 minuta, kao i da je potraga za ovim patikama u porastu za 43 odsto u odnosu na prošlu godinu. Uprkos tome što ih svi nose, potraga za njima ponekad nije laka i brzo se rasprodaju. Pa, ako već imate dovoljno Samba modela ili vas mrzi da čekate svoj idealni par, možda biste mogli da razmislite o 10 alternativnih rešenja – patikama koje su podjednako atraktivne ili prete da nadmaše Samba popularnost.

  ONITSUKA TIGER

  samba 1

  adidas VELOSAMBA

  SAMBA 2

  *Velosamba su Samba model za bicikliste – sa lakoćom se kače na pedale, ali, naravno, nose se i na ulici. Veganske su, odnosno napravljene su od vegan – friendly veštačke kože i od 25 odsto recikliranog materijala (ostatak materijala je od animal – free materijala)

  THE ROW Black Bonnie

  samba 3 the row

  MAISON MARGIELA Replica

  samba maison margiela replica

  MAISON MARGIELA x REEBOK

  samba maison margiela reebok

  VANS Classic Slip On

  samba vans slip on

  ISABEL MARANT White Bryce

  samba isabel marant

  LOEWE Flow Runner

  samba loewe sneakers

  adidas Original Black OZWEEGO

  samba adidas ozweego

  ASICS Gel Kayano 14

  samba asics gel kayano

  I, šta kažete, mogu li neke od ovih patika da zamene voljeni Samba model?

  Saznaj više:
  Povezani članci: