BURO. Wishlist: Kako izgleda naš SHOPPING CART ove nedelje

13.10.2023.
RECOMMENDED

Naši brendovi nastavljaju da oduševljaju, bilo da se za njih odavno pročulo ili da su mlade nade lokalne scene, a to nas uvek inspiriše na šoping! Kako se odmičemo od sunčanih dana, okrećemo se slojevitom oblačenju, kvalitetnim komadima i bezvremenim krojevima. Predstavljamo vam šta se sve nalazi u našoj šoping korpi ove nedelje.

Mom’s Pants

Lokalni brend Mom’s Pants nastavlja da nas oduševljava sa novom kolekcijom svedenih komada. Njihov „sleek black tuxedo” od viskoze napravljen je u ograničenoj količini od 40 komada i predstavlja savremeni osvrt na tradicionalan crni smoking. Savršeno skrojen, sa asimetričnim sakoom, ovaj set je sofisticiran, bezvremen i sjajna investicija za nadolazeću sezonu.

Helmut Newton, A Gun For Hire

/ 3

Coffee-table knjiga posvećena komercijalnoj fotografiji Helmuta Newtona je naša stilska inspiracija ove nedelje. Naziv knjige potiče od toga kako je Newton sam sebe nazivao u profesionalnim krugovima – „a gun for hire”, time stavljajući naglasak na kvalitet njegovog komercijalnog rada za klijente. Knjiga je sada dostupna na Pure Market sajtu.

ARTEFAKT

Ovaj mladi streetwear brend je naše omiljeno otkriće ove nedelje. Artefakt fine print štampane majice dolaze u crnim i belim varijantama, a naš odabir je Artefakt UWS ženski top. Može se stilizovati uz farmerke, suknju ili (nama favorit) uz predimenzionirano crno odelo za urbani poslovni stajling.

Dechkotzar, La Fenêtre 

La Fenetre parfem 22 1

Ovaj Dechkotzar unisex parfem kreiran je u saradnji sa The Perfume Atelier i inspirisan je daškom svežeg vazduha sa otvorenog prozora, što je i značenje njegovog imena na francuskom. Bergamot i morski akard su top note, dok su donje note mosuš, pačuli i kožni akordi. A breath of fresh air, zar ne?

Saznaj više:
Povezani članci: