Predstavljamo 8 celebrity stilista koje treba da pratite na instagramu (ako želite da unapredite lični stil)

  16.02.2024.
  RECOMMENDED

  Koliko je važan stilista celebrity ličnosti mogli smo da vidimo juče kada je Zendaya prošetala crvenim (pardom, peščanim) tepihom u vintage kreaciji Thierryja Muglera iz couture fall-winter kolekcije iz 1995, ruku pod ruku sa čovekom koji je tu kreaciju pronašao i smatrao idealnom za londonsku premijeru filma Dune 2, neviđenim kreativcem Law Rouchom. Upravo zahvaljujući njemu Zendaya već godinama zauzima prve pozicije na listama najbolje obučenih slavnih ličnosti.

  Okej, njega svi znamo, nedavno smo pisali i o stilistkinji Hailey Bieber i Kendall Jenner, ali ko su ostali tihi vladari iz senke koji stilizuju poznate i slavne? Predstavljamo osam kreativaca, koje treba odmah da zapratite na instagramu, posebno ako želite da poboljšate lični stil.

  Bilo da je reč o njihovom oku za nove brendove i sposobnosti da pronađu jedinstvene komade ili o listi modnih kuća sa kojima sarađuju, pronaći ćete izobilje inspiracije na instagram profilima ovih stilista. Naša odabrana lista istražuje širok spektar zaista vizionarskih ličnosti koji teže da kreiraju, osnaže i redefinišu osnove modnog stilizovanja – za novu generaciju.

  Danielle Levi

  Danielle Levi je stilista iz Los Anđelesa, pretežno poznata po svom radu sa Kim Kardashian tokom godina, što je rezultiralo i njenim pojavljivanjem u seriji Keeping Up with the Kardashians. Rođena u Jerusalimu, Levi je studirala dizajn u Italiji pre nego što je stigla u LA, gde je započela kao asistentkinja bivše stilistkinje Kanye Westa, prelazeći potom u njegovu glavnu stilistkinju. Na kraju je upoznala Kardashian, sa kojom i danas sarađuje, stilizujući je za javna pojavljivanja i nastupe.

  Dani Michelle

  Dani Michelle je jedna od omiljenih stilistkinja IT devojaka širom sveta. Konstantno radi sa ličnostima poput Hailey Bieber i Kendall Jenner (pisali smo o njoj), ali i drugim imenima kao što su Elsa Hosk i Kristin Cavallari. Od stilizovanja kampanja za Rhode do paparazzo fotografija za Bottega Veneta, odgovorna je za viralni izgled Kendall Jenner na Met Gala afterpartiju.

  Lorenzo Posocco

  Lorenzo Posocco je uglavnom poznat kao stilista Dua Lipe – odgovoran je za njene neverovatne izglede na crvenom tepihu, odevne kombinacije u muzičkim spotovima i, naravno, za njenu najnoviju transformaciju.

  Česti saradnici uključuju Marc Jacobsa, Bottega Venetu i Moschino, a Posocco je pozajmio svoje stilsko umeće Versaceu kao deo „La Vacanza“ kolekcije Dua Lipe.

  Mimi Cutrell

  Mimi Cuttrell uglavnom radi sa Arianom Grande i Gigi Hadid, međutim, radila je ina serijama White Lotus, Euphoria i Outer Banks, sarađujući sa brendovima Miu Miu, Stella McCartney i Givenchy.

  Celestine Cooney

  Stilista sa sedištem u Londonu, radio je sa impresivnim nizom brendova – od Guccija do Masha Popove. Ono zbog čega bi trebalo da je zapratite jeste to što je radila za Aries i Mia Khalifin novi kalendar za 2024. godinu, koji je snimio Juergen Teller.

  Chloe Griffin

  Chloe Griffin trenutno radi sa komičarkom i voditeljkom Amelijom Dimoldenberg, stilizujući njene redovne epizode Chicken Shop Date, kao i sva pojavljivanja na crvenom tepihu i revijama tokom Nedelja mode. Poznata po svojim eklektičnim kombinacijama luksuznih i novih dizajnera, Griffin sarađuje sa brendovima Jo Malone i Juicy Couture, kao i sa poznatim ličnostima poput Gabbriette i Zare Larsson.

  Alize Demange

  Stilistkinja sa sedištem u Londonu, Alize Demange, sarađivala je sa nekim od najpoznatijih imena u Velikoj Britaniji, uključujući Jorju Smith, Mayu Jamu i Mahaliju. Pored stilizovanja, vodi YouTube emisiju pod nazivom „Add to Wishlist“ i često organizuje kurseve stilizovanja kako bi pomogla mladim modnim entuzijastima da se probiju u industriji.

  Kiera Liberati

  Stilistkinja iz Velike Britanije, Kiera Liberati, stilizovala je pionirska imena na rep i R&B sceni, radeći sa talentima u usponu poput Kamille, Ivorian Doll i Katy B, zajedno sa Ghettsom, Fredoom i ArrDeeom. Pored stilizovanja, osnivačica je modnog brenda Liberati Clothing i vlasnica modnog studija.

  Fotografije: Instagram

  Saznaj više:
  Povezani članci: