Pretraga

6 brendova koji nude luksuzne pidžame stvorene za lenja nedeljna popodneva

6 brendova koji nude luksuzne pidžame stvorene za lenja nedeljna popodneva

Tekst: BURO.


Scenario je sledeći: okrećete ključ u bravi, prelazite prag, iskoračite iz cipela, srolate farmerke i hop, već ste u pidžami. Ako pripadate plemenu onih koji ne mogu da podnesu svakodnevnu odeću dok su kod kuće, ovo je prava tema za vas. Predstavljamo vam najluksuznije i najfnije brendove koji su se fokusirali na proizvodnju pidžama od prirodnih i ekskluzivnih materijala koji su prijatni, lagani i oh tako šik! Prizovite neka prohujala vremena, eleganciju crno-belih filmova, otkrijte nežnu damu u sebi i zaogrnite se svilom i perjem. I šta bas briga ako vas niko ne vidi? Ovaj užitak neka bude samo vaš.

6 brendova koji nude luksuzne pidžame stvorene za lenja nedeljna popodneva (фото 1)
6 brendova koji nude luksuzne pidžame stvorene za lenja nedeljna popodneva (фото 2)
6 brendova koji nude luksuzne pidžame stvorene za lenja nedeljna popodneva (фото 3)

Desmond & Dempsey

Iza ovog brenda stoji romantična priča, Molly je Australijanka, a Joel je iz Engleske, sreli su se u Kanadi i nedelju su provodili na skajpu sve dok se Molly nije doselila u London. Uvideli su zajedničku ljubav prema finim stvarima „za po kući“ i tako je nastao Desmond & Dempsey. Pamučne pidžame sa zanimljivim dezenima (crno-beli leopard print je najprodavaniji) su pravi izbor za one dane kada ne želite da napustite kuću, već da uživate u tim malim ritualima od pripreme kafe, sve do stavljanja maski i gledanja Netflix hitova. U svakom slučaju, spojili su najbolje od oba sveta, pidžame odlikuje klasični britanski kroj, ali uz australijsku ležernost. Bingo!

6 brendova koji nude luksuzne pidžame stvorene za lenja nedeljna popodneva (фото 4)
6 brendova koji nude luksuzne pidžame stvorene za lenja nedeljna popodneva (фото 5)

6 brendova koji nude luksuzne pidžame stvorene za lenja nedeljna popodneva (фото 6)

Olivia Von Halle

Pored reči „luksuzne pidžame“ komotno bi mogle da stoje slike marke Olivia van Halle. Brend je lansiran 2011. godine revijom na londonskoj Nedelji mode, a od tada su u svoj asortiman dodali i svilene kućne haljine, spavaćice, kimono i maske za spavanje. Olivia je pre osnivanja sopstvenog brenda radila u kompaniji koja se bavi predviđanjem trendova gde je savetovala velike igrače kao što su Louis Vutton, Gucci i Lamborghini. Za kreiranje luksuzne kućne odeće inspirisale su je fine pidžame koje je Coco Chanel nosila dvadesetih godina. Baš takav luskuzni štih nosi svaki od modela, a ukoliko želite svaki od njih možete poneti u klabing za efekat krajnje dekadencije. Jedan je život!

6 brendova koji nude luksuzne pidžame stvorene za lenja nedeljna popodneva (фото 7)
6 brendova koji nude luksuzne pidžame stvorene za lenja nedeljna popodneva (фото 8)

6 brendova koji nude luksuzne pidžame stvorene za lenja nedeljna popodneva (фото 9)
6 brendova koji nude luksuzne pidžame stvorene za lenja nedeljna popodneva (фото 10)
6 brendova koji nude luksuzne pidžame stvorene za lenja nedeljna popodneva (фото 11)

Morgan Lane

Morgan Lane osnovala je Morgan Curtis, ćerka poznate američke dizajnerke Jill Stuart, a šta možemo očekivati od klasičnog američkog dizajna? Fantastično skrojene pidžame u jednostavnim printovima kao što je onaj na široke pruge, a sve to sašiveno od kombinacije svile i viskoze. Ako vam je udobnost na prvom mestu, upišite se na listu kupaca ovog brenda.

6 brendova koji nude luksuzne pidžame stvorene za lenja nedeljna popodneva (фото 12)
6 brendova koji nude luksuzne pidžame stvorene za lenja nedeljna popodneva (фото 13)

6 brendova koji nude luksuzne pidžame stvorene za lenja nedeljna popodneva (фото 14)
6 brendova koji nude luksuzne pidžame stvorene za lenja nedeljna popodneva (фото 15)
6 brendova koji nude luksuzne pidžame stvorene za lenja nedeljna popodneva (фото 16)

Sleepy Jones

Sleepy Jones osnovao je Andy Spade 2013. godine i od samog početka imali su jasnu estetiku i modni pravac koji im je tokom godina doneo posvećene fanove. Radi se o muškim i ženskim, pretežno pamučnim, pidžamama koje su inspirisane umetnicima kao što su David Hockney i Pablo Picasso. Izbor uzoraka ide od prugica, do piknik printa i tufnica, a tu su i jednobojne pidžame u kojima ćete delovati kao da ste ispali iz nekog filma Wes Andersona. Savršeno!

6 brendova koji nude luksuzne pidžame stvorene za lenja nedeljna popodneva (фото 17)
6 brendova koji nude luksuzne pidžame stvorene za lenja nedeljna popodneva (фото 18)

6 brendova koji nude luksuzne pidžame stvorene za lenja nedeljna popodneva (фото 19)
6 brendova koji nude luksuzne pidžame stvorene za lenja nedeljna popodneva (фото 20)
6 brendova koji nude luksuzne pidžame stvorene za lenja nedeljna popodneva (фото 21)

Sleeper

U nekoliko navrata pisali smo o ukrajinskom dizajnu, a danas donosimo novi primer, brend pidžama i programa za spavanje Sleeper za kratko vreme je osvojio sve ljubitelje mode. Kate Zubarieva i Aysa Vartesa osnovale su marku 2014. godine u Kijevu sa idejom da kreiraju elegantne pidžame zbog kojih kupce neće oterati u bankrot. Takođe, držale su se ključa da svaki od modela po želji se može i izvesti na posao, u klabing, ili na kafu u kraju. Već prva kolekcija je bila uspešna, a kada su svoje pidžame poručile influenserke kao što su: Pandora Sykes, Emily Ratajkowski, Leandra Medine, Emily Weiss i Veronika Heilbrunner bilo je jasno da smo dobili novog globalnog igrača. Njihove kul pidažme sa perjem možete naći u luskuznim robnim kućama kao što su Harrods i Barney’s, ali i na sajtu Net-a-Porter.

6 brendova koji nude luksuzne pidžame stvorene za lenja nedeljna popodneva (фото 22)
6 brendova koji nude luksuzne pidžame stvorene za lenja nedeljna popodneva (фото 23)

6 brendova koji nude luksuzne pidžame stvorene za lenja nedeljna popodneva (фото 24)
6 brendova koji nude luksuzne pidžame stvorene za lenja nedeljna popodneva (фото 25)
6 brendova koji nude luksuzne pidžame stvorene za lenja nedeljna popodneva (фото 26)

For Restless Sleepers

Ukoliko u sebi nosite nostalgiju za nekim prošlim vremenima kada je sve bilo elegantnije, raskošnije i luksuznije onda je For Retless Sleepers (skraćeno F.R.S.) pravi koncept za vas! Milanska dizajnerka Francesca Ruffini nam u svakoj kolekciji nudi pravu fantaziju, svaka pidžama šije se u Italiji od mekane, Como svile koja se posebno proizvodi za brend. Printovi su inspirisani vintage uzorcima, a svaki model obogaćen je vezom i detaljima kako bi bio još intersantniji. Ako postanete vlasnica nekoog od F.R.S. modela jasno je da morate poručiti i kristalni šejker za koktele, podnu lampu od pliša i stari gramofon, a zatim početi da pozivate prijatelje na večernnje zabave u soirée stilu. Zovite i nas!

6 brendova koji nude luksuzne pidžame stvorene za lenja nedeljna popodneva (фото 27)
6 brendova koji nude luksuzne pidžame stvorene za lenja nedeljna popodneva (фото 28)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor

Ostavite komentar