Pretraga

Milica Opačić predlaže kul modele za sve mlade koje ne žele da igraju po pravilima

Milica Opačić predlaže kul modele za sve mlade koje ne žele da igraju po pravilima

Tekst: BURO.

Šta ako ste devojka koja želi da stvari radi po svom osećaju, koja želi da stvara nova pravila u ritmu svog života? Ukoliko čvrsto držite svoj kompas i pratite neutabane staze jasno je da tradicionalne stvari nisu vaš prvi izbor. Zato je dizajnerka Milica Opačić poželela da pruži izbor i kada su venčanja u pitanju. Naime, ona je lansirala novu MO Bridal 22 kolekciju venčanica koja je namenjena modernoj devojci koja se ne plaši eksperimentisanja i pleni sofisticiranošću i sigurnošću.

Milica Opačić predlaže kul modele za sve mlade koje ne žele da igraju po pravilima (фото 1)
Milica Opačić predlaže kul modele za sve mlade koje ne žele da igraju po pravilima (фото 2)

Nekada je venčanica značila haljinu za koju je nephodno napraviti dovoljno prostora u garderoberu, a danas se na opštu radost to menja i venčanica može biti posebna haljina koju i kasnije u životu možete poneti kad god prilike (ili raspoloženje) to dozvoljavaju. Ovaj trend započele su poznate glumice, pa se tako Emma Stone na Met Gali pojavila u mini haljini sa perjem u kojoj se udala 2020. godine. Keira Knightley je nosila midi venčanicu na čak dva događaja pošto je rekla da Jamesu Rightonu. Upravo je to bila Milicina ideja, da devojke posle venčanja MO haljinu, ili odelo mogu odložiti sve dok ne osete potrebu da ih ponovo obuku za neki event, party, ili čak tokom dana kad žele da se osete posebno.

Milica Opačić predlaže kul modele za sve mlade koje ne žele da igraju po pravilima (фото 3)
Milica Opačić predlaže kul modele za sve mlade koje ne žele da igraju po pravilima (фото 4)
Milica Opačić predlaže kul modele za sve mlade koje ne žele da igraju po pravilima (фото 5)

Kolekcija je proistekla iz senzibiliteta dizajnerke i predstavlja logičan nastavak MO PREMIÈRE brenda. Milica MO devojku na venčanju zamišlja kao neustrašivu i samosvesnu, koja ne želi gomilu slojeva kako bi izazvala wow efekat. Umesto metara tila dovoljan je njen unutrašnji osećaj sreće i euforije koju nosi tako važan životni događaj.

Milica Opačić predlaže kul modele za sve mlade koje ne žele da igraju po pravilima (фото 6)
Milica Opačić predlaže kul modele za sve mlade koje ne žele da igraju po pravilima (фото 7)

MO Bridal 22 je u službi lepote mlade, i modeli su tu da ne odvlače pažnju sa njene ličnosti, već da zaokruže njenu autentičnost. Elegatno i prefinjeno i seksi jesu odrednice kojima možemo opisati ovu kolekciju i sigurni smo da će pronaći svoje mesto na sijaset fotografija sa venčanja.

Milica Opačić predlaže kul modele za sve mlade koje ne žele da igraju po pravilima (фото 8)
Milica Opačić predlaže kul modele za sve mlade koje ne žele da igraju po pravilima (фото 9)
Milica Opačić predlaže kul modele za sve mlade koje ne žele da igraju po pravilima (фото 10)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor