Pretraga

Pogledajte sve zvezde koje su se već pojavile u novoj kolekciji Saint Laurent

Pogledajte sve zvezde koje su se već pojavile u novoj kolekciji Saint Laurent

Saint Laurent za proleće/leto 2021. osvojio je svet

Tekst: Manda Javorina


Pred prolećnom kolekcijom Saint Laurent očigledno nisam pala samo ja već i ceo svet. Pohvale su se slile sa svih strana, u mom slučaju tu je bilo i suza-radosnica, a onda su neposredno posle revije počele da se pojavljuju slike nekih od naših omiljenih poznatih u total lookovima ali snimljene tako da izgledaju kao da je svako kod svoje kuće.

Na ovaj način nastavljen je emotivni Vaccarellov koncept "Wish You Were Here" ali u verziji koja je još bliža našim srcima i (nažalost) stvarnosti 2020. Kaia, Hailey, Zoë, Charlotte, Lily, Rosé (a juče je otkriveno da će upravo korejska zvezda biti novi ambasador YSL Beauty) i Tommy Dorfman izgledaju baš kao da provode jedan sasvim običan dan kod svoje kuće ali stilizovani od glave do pete u komade sa Saint Laurent revije. Još jedan pogodak u centar.

Svako od njih objavio je fotografije na sopstvenom Instagram nalogu, a zatim su se sve zajedno pojavile i na zvaničnom nalogu brenda Saint Laurent između fotografija i videa sa same revije. Neki od komada koje oni nose, konkretno biciklističke i šortsevi kao i mini-torbe sa legendarnim logoom, već su dostupni za kupovinu na ysl.com.

Da li i vi pravite imaginarnu listu želja? Moja se samo produžava.

Pogledajte sve zvezde koje su se već pojavile u novoj kolekciji Saint Laurent (фото 7)

@zoeisabellakravitz

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor

Ostavite komentar