Pretraga

Stajliš i nosive kombinacije za put? Imamo inspiraciju

Stajliš i nosive kombinacije za put? Imamo inspiraciju

Tekst: BURO.

Nikako ne zagovaramo ideju da svoje putovanje podredite Instagramu ali stajliš kombinacije potrebne su nam i u stvranom životu, zar ne? One u kojima se dobro osećamo i jednako dobro izgledamo, a nije uvek lako pogoditi taj balans. Zato smo složili mali cheat sheat uz pomoć kog pogađanja i nedoumice svodimo na minimum pa vreme možemo da trošimo da ono za šta smo i planirali (čitaj: pakovanje poklona i uživanje), a ako se desi i neka dobra fotka - nećemo se buniti.

Pidžama

Svilena pižama je modna kategorija sama za sebe, a savršena je za kraće putovanje (pogotovo ukoliko idete kolima). Ukombinujte je sa strukturalnim aksesoarom u vidu torbe i cipela za ozbiljno šik efekat. Preko ramena prebacite omiljeni kaput, nikako džemper.

Stajliš i nosive kombinacije za put? Imamo inspiraciju (фото 1)

@STEPHANIEBROEK

Pletivo od glave do pete

Znate za pravilo da najdeblje stvari nosimo na sebi, a ne u koferu? Velika pletiva su pre-u-dobna i prilagodljiva, a kada ih prebacite preko ramena spasiće vas plaćanja za overweight. Jedan xl komad ili slojevi, izbor je na vama. Kožna torba i nov par patika su must.

Veliki šal

Oversized šal se od običnog aksesoara lako pretvara u meko ćebence u koje se umotavamo, a kako ne bismo izgledali kao da smo se samo premestili iz kreveta na avion, uparićemo ga sa nekim preciznije krojenim komadom poput blejzera, pantalonama i patikama.

Stajliš i nosive kombinacije za put? Imamo inspiraciju (фото 4)

@LUCIACUESTA_

Kaput i farmerke

Ako je vaša ključna reč "klasika" onda su kaput ili mantil komad u kom treba da putujete. On će dodati dozu elegancije opuštenoj komabinaciji farmerki i omiljenog tankog džempera, a celu kombinaciju učiniti promišljenom i casual chic.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor