Match Made in Heaven: Barbie Ferreira, Petra Collins i Levi’s

01.12.2023.
RECOMMENDED

Putevi glumice Barbie Ferreira i brenda Levi’s ponovo su se ukrstili, ovaj put u vidu zajedničke capsule kolekcije.

U bliskoj saradnji sa Levisom, Ferreirin jedinstven stil i urbana estetika su pomogli u kreiranju kolekcije, čiji je prepoznatljiv pečat ručno nacrtana grafika zeca koju je naslikao umetnik Ben Evans (ujedno i glumicin najbliži prijatelj).

Pored istaknutih komada poput izbledelo crnog dugačkog kaputa i farmerki šireg kroja na vezivanje, kolekcija obuhvata i korset sa vezom (prepoznatljiv komad za Barbie Ferreiru). Osim toga, capsule kolekcija sadržava klasičan par 501 farmerki iz 90-ih sa pomenutim printom zeca i efektom isprskanog blajha.

Barbie Ferreira Levis kolekcija 1
Barbie Ferreira Levis kolekcija

Tu je i mrežasta majica dugih rukava po uzoru „second skin“ materijala, oversize majicu sa grafikom zeca koja svetli u mraku i bucket šešir.

Levis

Levis 1

„Ova kolekcija je inspirisana mojom ljubavlju za stvaranje priča kroz svakodnevno odevanje. Želela sam da se poigram sa siluetama koje podsećaju na kostime iz mojih omiljenih filmova. Bilo mi je važno da kolekcija živi negde između mračne bajke i nostalgičnog sna“, izjavila je.

Ferreira i Levi’s su se udružili sa fotografkinjom i umetnicom Petrom Collins za dinamičnu kampanju koja je inspirisana njenom karakterističnom new-wave estetikom.

Saznaj više:
Povezani članci: