Kolaboracija INES x Extreme Intimo je ŽENSTVENOST na delu

30.01.2024.
RECOMMENDED

Ines Janković, koja stoji ispred Ines Atelier, donosi svoj jedinstveni dizajnerski pečat lokalnom brendu Extreme Intimo za zajedničku kolekciju koja važnost samopouzdanja stavlja u prvi plan. Poznata dizajnerka je uspela da u kolekciju donjeg veša prevede sve ono zbog čega žene obožavaju njene kreacije.

„Dizajn donjeg veša mi je oduvek bio privlačan kao tema. Moj brend, kao i ja sama, slavimo pre svega ženstvenost i seksipil, ali na jedan suptilan, prefinjen način“, rekla je Ines o kolaboraciji. 

Ines x Extreme Intimo 01

Kolekcija kombinuje crnu i raskošnu boju crvenog vina. Uz igru sa transparentnim delovima i diskrentim naborima stvoren je efekat svedenih seksi ženstvenih komada koji mogu funkcionisati kao donji veš, ali uz pametnu igru sa stajlingom se mogu uklopiti i kao deo outfita za izlazak. 

„Za nas je to pitanje stava i energije, a ovi komadi su dizajnirani upravo za postizanje takvog efekta i buđenje samopouzdanja u svakoj od nas. XXI vek je era slobode i otvorenosti, želela sam da podstaknem žene da eksperimentišu i igraju se sa svojom ženstvenošću bez previše pravila i ograničenja“, dodala je dizajnerka.

  • Ines x Extreme Intimo 15 scaled
  • Ines x Extreme Intimo 13 scaled
  • Ines x Extreme Intimo 10 scaled
  • Ines x Extreme Intimo 04 scaled
  • Ines x Extreme Intimo 06 scaled
/ 5

Pored setova veša, tu su i lepršavi kombinezon, senzualne mini haljine, bodi dugih rukava, ali i midi suknja sa prorezom i transparentne dokolenice. Bez sumnje, radi se o kolekciji koja golica maštu.

Saznaj više:
Povezani članci: