Ovo su sedam italijanskih influenserki koje (pomno) pratimo

  08.07.2019.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/07/italijanke_cover.jpg

  A da nije Chiara Ferragni

  Malo nije fer što Italija ima sve što ima. Sladoled i pastu. Ima Pradu, Versace, Fendi, Armani i Valentino (i Pier Paola Picciolia). Svakog leta zaposeda našu maštu. Ima nove brendove koji su klasika ali i kul – Italijani nikad nisu edgy samo da bi bili edgy, to nije pojam iz njihovog rečnika i ta činjenica nam uopšte ne smeta. Dali su nam La Dolce Vita, i film i pojam. A sada nam daju i novu generaciju Insta influenserki. Giovanna Battaglia, Anna Dello Russo – više legenda nego influenser, Ada Kokosar, Gorgia Tordini i Gilda Ambrosio, ne idu nikuda i za njih odavno znate, ali pogledajte kroz čije još profile skrolujemo za inspiraciju.

  Eleonora Carisi

  684 hiljade pratilaca

  Najbolja italijanska inkarnacija minimalizma, Eleonora nikada ne odstupa od svoje palete. Volimo njen pogled kroz šiške isto koliko i kombinacije koje postavlja. Njen nalog ne vrišti “ja, ja, ja!!” već je pažljivo osmišljen miks dizajna, eksterijera i nje same.

  Mlađa sestra Gorgie Tordini je jednako glamurozna ali i mnogo opuštenija. Zamislite stari Celine sa dodatkom osamdesetih ili Amal Clooney kada bi odlučila da bude modna influenserka.

  Giulia Tordini

  72,4 hiljade pratilaca

  Chiara Capitani

  161.1 hiljada pratilaca

  Chiara je kalifornijski kul na italijanski način. Na plaži ili Nedelji mode, njen pristup je uvek opušten. Od nedavno se pridružila listi influenserki koje postaju uspešni dizajneri i ko-osnovala svoj brend skupocenog nakita EÉRA.

  Dizajnerka prvo, a zatim influenserka (ili obrnuto, ovde je stvarno teško biti siguran), danas stoji iza dve linije cipela: svoje sopstvene i one sa potpisom Alexandre Vauthier. Da li smo spomenuli i da ima killer instinkt za modu?

  Amina Muaddi

  183 hiljade pratilaca

  Diletta Bonaiuti

  163,1 hiljada pratilaca

  Voleli smo je i ranije ali je svoju poziciju kao style inspo osigurala genijalnim stilom dok je bila trudna, što ne polazi baš svakom za rukom. Biciklističke i oversized muška košulja? Svima je digla lestvicu.

  Ona se oseća savršeno dobro u svojoj koži i ne boji se da to pokaže, pa je i njen pristup luksuzu duhovit i poseban. Inspo na svim nivoima.

  Candela Pelizza

  547,2 hiljade pratilaca

  Vittoria Ceretti

  689,4 hiljade pratilaca

  Njen posao je da hoda pistama po celom svetu, učestvovala je na bezbroj revija, ali je mi jednako pratimo i zbog kombinacija koje spaja u slobodno vreme, koliko i zbog “izveštaja” sa Nedelja mode.

  Saznaj više:
  Povezani članci: