Umeće šopinga: Najpopularniji komadi sezone

  22.08.2019.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/08/umece_cover.jpg

  Ponovo nam je na redu vožnje šoping i to iz kategorije “vrlo kreativan”. Istražujemo high street radnje u potrazi za najjačim komadima sezone i naravno da smo ih pronašli! Od cipela u kakve se danas kunu sve influenserke sveta, preko mikroskopskih tašnica, sve do haljine koju ćete želeti da nosite svaki dan. Smatrajte ovo laganom test vožnjom, ukoliko se srodite sa tim neobičnim komadima (još uvek smo u periodu navikavanja na sandale sa kvadratnim vrhom i torbe u koje apsolutno ništa ne staje) uvek se možete upisati na listu čekanja i sebi priuštiti komade koji su direktno inspirisali ove kreacije.

   

  Plavo, volim te plavo

  Ovo je jedna od onih neverovatnih priča sa srećnim krajem. U nekoliko navrata Daniel Lee se našao na našem sajtu i po svemu sudeći pulen Phoebe Philo će biti naš najrađe viđen gost. Žene širom sveta su toliko poludele za Bottega Veneta aksesoarima, da brend jedva uspeva da izbaci dovoljan broj cipela i sandala za sve zainteresovane kupce. Naravno da se Zara umuvala u tu modnu gungulu i ponudila inspired by verziju za 4.990 dinara. Njihova varijanta ima širu štiklu i nešto je svetlije nijanse plave, ali to je otprilike to, kupite online.

  Nova verzija klasike

  Chanel je brend koji može sebi da priušti da se blago poigra sa komadom koji svi imamo u ormanu – belom košuljom, i da od nje stvori it model za koji se posh devojke širom sveta otimaju. Bershka varijanta košta 2.290 dinara, a ako se bolje zagledate shvatićete ironiju. Iako se radi o dve veoma slične košulje, Bershka varijacija na temu umesto “Chanel” jasno kaže “not you”. Auch!

  Skandi dizajn za svaki dan

  Od kad su high street radnje otkrile rad kreatorke Cecilie Bahnsen ne ostavljaju je na miru! Već smo vam skrenuli pažnju na njen model u beloj boji, a sada je stigla i malo ozbiljnija jesenja verzija crne haljine. Radi se o Zara modelu od puplina, onoj vrsti haljine koja je istovremeno ležerna, udobna, svedena i apsolutno fashion! Haljinu pronađite u Zari za 4.990 dinara i pokušajte da se oduprete želji da živite u njoj.

  Veće. Veće. Veće!

  Ogromni rajfovi kao da su došli ni od kuda i oborili su nas sa nogu! Ipak, nije baš da su tek tako pali sa Marsa, velike modne kuće su eksperimentisale sa ovim modnim dodatkom na pistama i isplatilo im se. Svi smo nabavili bar jedan i nećemo se zaustaviti na tome. Na primer, u Prada ritmu zaigrao je i Pull&Bear u svoj asortiman ove jeseni dodajući crveni rajf za samo 599 dinara.

  Manje. Manje. Manje?

  Možda da počnemo da nosimo telefon i ključeve na rajfu za kosu?! Pošto u najnovije mikro torbice ne staje baš ništa. Rado bismo izveli Jacquemus u jedan đir po gradu, ali da li je „Chaque“ torba stvarno premala torba?! Dok imamo modne nedoumice, možda rešenje leži u tome da pokupimo H&M torbicu za 3.990 dinara u boji cigle i povedemo je na vikend đuskanje?

  Nabrano je novi trend

  Ove cipele spadaju u onu čuvenu kategoriju love/hate, ne možemo da odlučimo da li su kompletno lude, ili kompletno genijalne. Acne Studios često ume da u nama izazove tu dilemu i zapravo je jedan od retkih brendova koji nas navodi da preispitujemo sve što znamo i mislimo o modi i trendovima. Blaža varijacija na temu nabrane salonke sa otvorenim petama postoji u novoj Mango kolekciji, možete pružiti šansu ovom novom trendu za 6.490 dinara. Očekujte radoznale poglede.

  Saznaj više:
  Povezani članci: