Šta se nosilo na ulicama Pariza? Donosimo vam najbolje lookove

  09.03.2022.
  RECOMMENDED

  Ceo mesec modnih revija juče je završen poslednjim danom Nedelje mode u Parizu (kojim je dominirala Chanel revija na kojoj je bila i naša osnivačica Miroslava Damjanović). Sumiranje utisaka trajaće sigurno neko vreme, posebno zbog toga što su se revije konačno vratile u svom pravom obliku, a sa njima i street style koji nam je nedostajao jednako koliko i one same. Ceo svet sjatio se u Pariz da vidi kako će izgledati budućnost mode po novim kolekcijama ali i svemu što se nosilo u prvim redovima. 

  Nije nikakva novost da su gosti često nosili prepoznatljive total lookove brendova na čije revije su došli (Miu Miu, gledamo u vas) ali pored ovih izdanja, videli smo i savršeno individualne kombinacije. Trenč-mantili, trenutna borba ili jako visokog ili jako niskog struka (koja će čini se obeležiti sezonu), upečatljiv aksesoar u bojama kombinuju se sa dva pravca slaganja boja: ili onom u kom dominiraju jarke nijanse od glave do pete (plava, žuta, ciklama i zelena prednjače) ili ton-na-ton kombinacije skupocenih tekstura. Markiramo, zapisujemo i isprobavamo. 

  Donosimo vam najbolja izdanja.

  OTP Privilege – premium ponuda

  U svim ovim pariskim iskustvima i avanturama, pravi partner vam može biti Privilege premium segment OTP banke u okviru kojeg se nalaze mnoge pogodnosti kreirane da prate vaš ritam i životni stil.

  Privilege je tu da vam olakša i ponudi rešenja, bilo da su u pitanju svakodnevne bankarske transakcije ili značajnije životne odluke, kao što su kupovina nekretnine, školovanje dece, i pravljenje planova za budućnost. Takođe, na raspolaganju vam usluga ličnog savetnika Privilege Link – poseban online servis za konsultacije, van radnog vremena ekspozitura i vikendom. Obezbeđen vam je i Paket Prestiž sa UNIQA putnim osiguranjem, za vas i članove vaše porodice kada putujete zajedno, zamena evra po srednjem kursu, kreditna podrška sa povlašćenim uslovima kao i Visa Infinite kartica za prednosti širom sveta.

  Zakoračite u pravo Premium iskustvo i kreirajte ga prama vašem ukusu!

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/03/1646309589129254-12.png
  Saznaj više:
  Povezani članci: