I kaput. I kaiš. I kako da ih nosite zajedno

  16.11.2019.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/11/kaputkais_cover.jpg

  Pisali smo pre nekog vremena da je stiglo vreme za kapute i koje kapute možete odmah i da nabavite samo jednim klikom (i nadamo se da jeste pošto je napolju ledeno). Pisali smo i o kaputima na vezivanje koji su veliki trend ove jeseni i koje smo viđali na svim street style fotografijama i na šoping sajtovima. Dotakli smo se zatim i aksesoara i uputili vas zašto je kaiš big thing ove sezone. Sada je nekako došao trenutak da pomešamo sve što znamo i što smo imali prilike da vidimo i da napravimo logičnu račun: kaput + kaiš.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/11/1575729769294553.jpg

   

  Ovo je trik koji smo svi mi koji smo snimali editorijale ili radili stajlinge za revije koristili bezbroj puta – strukiranje kaputa kaišem. A sada je taj trik dospeo i na ulice i nose ga najveće street style zvezde, pa pošto znamo da se tako lakše odlučujete da isprobate neki novi trend donosimo vam primere kako to one rade. Znači stvar je jednostavna: vezujete kaiš preko svog kaputa. Da, toliko jednostavna. I pre nego što krenete sa pitanjima „Kako?“, „Zašto?“, „Da li moram ovu super kombinaciju da sakrijem kaputom?“, „Hoću izgledati kao da krećem u vojsku sa opasačem?“, da vam odmah kažemo: da li smo vas ikada navodili u pogrešnom pravcu? Odgovor je: ne. 

   

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/11/157572976861299.jpg

   

  Pred vama su neki od naših omiljenih primera, koji će vam pružiti dovoljno inspiracije da se i same okušate (iako je ovaj trik super stvar i za muškarce) u ovom stajling eksperimentu. Stvar je vrlo jednostavna, ponavljamo: uzmete kaiš koji imate, ili pojas, i vežete ga preko kaputa. Jedini zahtev koji morate da ispunite jeste da kaiš bude dovoljno dugačak da može da strukira kaput. Kako ćete nostiti i vezati taj kaiš je stvar vašeg izbora i daje vam mnogo prilike za igru. Ono što je fenomenalna stvar kod ovog trika jeste da kako menjate kaiš koji stavljate preko kaputa izgleda kao da nosite drugi kaput svaki put. Genijalno, zar ne! Ovo će biti sezona puna modnih rizika. A ovo je sjajna polazna tačka.

   

  Saznaj više:
  Povezani članci: