Vimbldon je otkazan, a mi smo opsednuti suknjicama za tenis – evo kako da ih nosite

  04.07.2020.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/07/tennis_skirt_cover.jpg

  Svake sezone se kao iz vedra neba pojavi neki komad koji doslovno za nekoliko dana postane toliko privlačan da se pitamo kako smo do sada živeli bez njega?! Za leto 2020. to je sportska suknjica za tenis. Da, baš onakva kakvu je svako od nas već imao u ormanu.

  Trend je započeo stidljivo, prvo su suknje postale mini dužine, zatim su u igru ušle falte i dok smo se osvrnuli sve suknje su postale bele. It devojke su se snašle i bez pardona opustošile sportske odeljke i iskombinovale su običnu suknju uz komade i aksesoare koji su je učinili toliko kul, da sada želimo da celo leto provedemo u baš takvoj suknjici.

  Aplikacija „Liketoknow“ je zabeležila porast od neverovatnih 2300% u pretragama koje su sadržale pojmove „suknja sportski stil“. Kako se to dogodilo? Sa jedne strane, tu je suverena vladavina stila iz devedesetih godina u modi, a s druge ovakva suknja je savršena alternativa trenerkama (koje su takođe prešle u kategoriju trendi) tokom toplih dana.

  Van terena uparite suknju za tenis uz oversized duks, polo majicu, zlatni nakit i patike. Ako je verovati Instagramu to je dobitna kombinacija. Gem, set meč!

  Saznaj više:
  Povezani članci: