Potrošili smo sve pare sa kartice na novu Beyoncé Ivy Park kolekciju

  09.01.2020.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/01/beyonceivy2_cover.jpg

  A samo smo videli najavu!

  Zapamtite 18. januar. Upišite ga u svoje kalendare na telefonu, namestite alarme, neka vas podsete u grupnim četovima ili koju god već tehniku koristite kao podsetnik. Ali ovo je datum koji ne želite da propustite. Da ponovimo ako ste možda za ova dva reda koliko čitate ovu vest zaboravili: 18. januara izlazi Ivy Park X adidas kolekcija. Beyoncé je već izbacila pre koju nedelju male tizere na svom Instagramu o kojima smo pisali. A juče je bacila novu bombu na nas i izbacila u isto vreme najave na Instagramu, Twitteru i YouTubeu. Tim njenim potezom započeo je novi hajp ove dugoočekivane uniseks kolekcije.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/01/1578606831657212.jpg

   

  I ovo je bukvalno sve što smo očekivali i malo više! Ova narandžasta haljina sa puf rukavima i faltama je verovatno nešto što nikada nismo mislili da nam treba ali sada kada je vidimo smo sigurni da nećemo pregurati leto bez nje.

  Ili kestenjasti triko (opet sa puf rukavima) na ovoj fotki na biciklu sa koje nas B gleda pravo u oči i govori nam: „Add to cart!“ Hoćemo, queen B,  samo da dočekamo 18. januar! Pa pogledajte samo te čizmice sa čarapom i zlatnom štiklom! (Mislim da ćemo iskulirati sa grills aksesoarom za zube.)

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/01/1578608851658385.jpg

   

  Najava adidas x Ivy Park kolekcije nije se zaustavila ovde. Ne, ne. Beyoncé je na svom YouTube kanalu izbacila i video. I to je nešto najbolje što smo videli u poslednje vreme. Zamislite kombinaciju „Formation“ i genijalnih adidas kampanja. I još dodajte preko glasove koji izgovaraju “I find love in everything that I do” i “these barriers are not going to stop me”. Kada pogledate teaser video shvatićete naše oduševljenje. I zašto ćemo isprazniti karticu uskoro.

  Saznaj više:
  Povezani članci: