Pamela Anderson i transformativna moć LIČNOG STILA u novoj kampanji

09.01.2024.
RECOMMENDED

Pamela Anderson doživljava renesansu u svojoj karijeri čiji kraj nije na vidiku. U protekloj godini je objavila memoar Love, Pamela koji je doživeo veliki uspeh, pridružila se grupi ambasadora za Pandora brend i postala muza u svetu mode.

Njen dolazak na Nedelju mode u Parizu, stilizovana u opušteno oversize odelo i bez trunke šminke, izazvalo je lavinu komentara na internetu. Evolucija pedesetišestogodišnje glumice od seks ikone do ponosne minimalistkinje koja nosi nenametljive luksuzne dizajnere poput The Row svedoči transformativnoj moći ličnog stila.

Pamela Anderson 2
Pamela Anderson 1

Sada sledi još jedna etapa u njenoj karijeri – ovog puta uz njujorški brend Proenza Schouler. Kampanju za SS24 je fotografisao Davit Giorgadze i stilizovao Thistle Brown, a nova kolekcija se fokusira na „kvalitete koje definišu Proenza Schouler i ženu koja nosi njene komade“.

Pamela Anderson 3

Anderson je otelotvorenje Proenza Schouler filozofije, kombinujući ležerno sa avangardnim. Nenašminkana i sa čuvenom plavom kosom zalizana unazad, glumica se ponovo pojavljuje u au naturale uz prepoznatljiv Proenza Schouler stil.

Kakav je celokupni efekat? Savremeno, kul i 100% Pam.

Saznaj više:
Povezani članci: