Stare romantične komedije naš su ultimativni izvor MODNE inspiracije

15.11.2023.
RECOMMENDED

Lišće koje opada sa drveća, kišne noći, pogledi se susreću…počela je sezona romantičnih komedija. Bilo da je u pitanju praznična razigranost filma Love Actually ili savršeni scenarijo za Notting Hill, jedno je sigurno – inspiraciju za odevanje možete pronaći u svakom filmu.

Era romantičnih komedija trajala je gotovo četiri decenije, počevši od androginog stila Annie Hall iz 1977. godine do party stajlinga iz filmova kao što je 13 Going On 30. Kostimografija je postala jednako poznata kao i sami filmovi. Zamislite – odeću iz The Devil Wears Prada, mini Versace haljina koju nosi Jennifer Garner u 13 Going On 30 ili brojne ušuškane kombinacije džempera i farmerki iz When Harry Met Sally.

Dok naša digitalizovana svakodnevica podrazumeva da smo konstantno preplavljeni predlozima za garderobu, posebno je zadovoljavajuće pogled okrenuti arhivi modnih trendova i izdvojiti stajlinge koji su opstali. Zato izdvajamo modne trenutke iz naših omiljenih romantičnih komedija i predlažemo kako da  ih rekreirate za predstojeću sezonu.

Predimenzionirani krojevi + klasična bela košulja + svedene cipele

Farmerke + sportski duks + oversize torba

The Wedding Planner

Teksturisano + turtleneck + elegantna suknja

Crna koža + beretka + cat-eye naočare za sunce

Mantil + mini haljina + čipka

Saznaj više:
Povezani članci: