Pretraga

Novogodišnje modne odluke po kojima ćemo živeti u 2020. godini

Novogodišnje modne odluke po kojima ćemo živeti u 2020. godini

Tekst: BURO.


Bilo da ste ljubitelj novogodišnjih rezolucija (koje zapisujete u posebnim novim sveskama) ili se budite tek na proleće i tada krećete u novi krug, nov početak nije pravi ako se ne napravi plan akcije pomoću kog se približavamo onome što bismo voleli da budemo. Ove godine, modne odluke su trezvenije nego ikada, a pomoći će vam da budete u svom najboljem izdanju. Ovo su naše, slobodno ih prepišite i na listu dodajte i još po koju svoju. Mi znamo da ćemo ove godine:

Pametnije trošiti velike svote

Da ne kažemo, investirati. Neki modni komadi su danas zaista na nivou kupovine automobila, ali nema potrebe da imate džep za Hermès od 30.000 dolara da biste razmišljali o tome na šta i kako trošite. Krupniji komadi poput kvalitetnog kaputa, odela, kožne jakne suknje ili pantalona, kao i statement komadi za koje znate da će trajati duže od samo jedne sezone, vrede svaki uloženi dinar. Za početak, radovaće vas svaki put kad ih obučete (šta god mislili o Marie Kondo, ovo je univerzalni princip), a pod dva, možete ih nositi nebrojeno puta i uvek će izgledati kao novi. Ne zalećite se i dobro razmislite koji su to komadi iz kojih nećete izlaziti - to što ste videli bebiplavo odelo na Instagramu ne znači automatski da ćete ga nositi svaki dan u stvarnom životu.

Novogodišnje modne odluke po kojima ćemo živeti u 2020. godini (фото 15)
Novogodišnje modne odluke po kojima ćemo živeti u 2020. godini (фото 16)
Novogodišnje modne odluke po kojima ćemo živeti u 2020. godini (фото 17)


Biti (bolje) organizovani

Da li vam se čini da se nešto ovog tipa nalazi na svakoj listi novih rezolucija? Da, uvek nam je potrebna bolja organizacija, a protekle sezone smo sa velikim entuzijazmom prigrlili trend mikro torbi i sebe doveli u pomalo nezavidan položaj. Na svu sreću, na raspolaganju su nam i mnogo praktičniji komadi (sa i bez etikete Bottega Veneta) i to planiramo dobro da iskoristimo. Odaverite neki od oversized modela i nosite ih ispod ruke, čak i onda kada imaju dršku.

Novogodišnje modne odluke po kojima ćemo živeti u 2020. godini (фото 29)


Biti disciplinovani

Struktura je, u modnom smislu, uvek dobra ideja. Blaže i stilizovane varijacije na temu vojničkih komada (od kombinezona do haljina) u svedenoj neutralnoj paleti su dobitna kombinacija gde god da se zaputite, u bilo koje doba dana. Komadi u ovom stilu, obično savršeno idu jedni uz druge pa ćete, ako se odlučite za ovaj stil, za tren oka imati garderobu u kojoj sve ide sa svačim - ultimativni san svih nas, zar ne? Ove godine ćemo se potruditi da taj san postane stvarnost.

Novogodišnje modne odluke po kojima ćemo živeti u 2020. godini (фото 35)
Novogodišnje modne odluke po kojima ćemo živeti u 2020. godini (фото 36)
Novogodišnje modne odluke po kojima ćemo živeti u 2020. godini (фото 37)


Hrabro rizikovati

Imamo jednu stvar za vas: animal print. U poslednje vreme kao da su se sve životinje iz džungle i savane preselile na asfalt. Tigar, zmija, leopard dezeni su svuda i nemaju nameru da se sakriju u skorije vreme, a mogućnosti za stilizovanje su bukvalno beskrajne. Možete igrati na suptilnu kartu i obuti čizme sa nekim od ovih printova ili prebaciti preko ramena klasični kaput sa dezenom leoparda, a možete otići u krajnost i igrati se različitimin animal printovima na istoj kombinaciji. I sve između.

Novogodišnje modne odluke po kojima ćemo živeti u 2020. godini (фото 55)


Znati kako da se opustimo

“Opušteno” je davno prestalo da bude sinonim za aljkavo kada je odeća u pitanju. Štaviše, nekima je luksuzna ležernost postala apsolutni cilj. Oversized kašmirski džemperi, široke pantalone, papuče… Sve od što finijih materijala. Neka nam to bude modni podsetnik da nekada treba da se opustimo, ali maksimalno kvalitetno.

Novogodišnje modne odluke po kojima ćemo živeti u 2020. godini (фото 61)
Novogodišnje modne odluke po kojima ćemo živeti u 2020. godini (фото 62)
Novogodišnje modne odluke po kojima ćemo živeti u 2020. godini (фото 63)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor

Ostavite komentar