BEST OF THE BEST: Ovo su najbolji zimski aksesoari

Od udobnih šalova preko šarenih pletenih kapa i elegantnih rukavica do ogromnih šešira - predstavljamo aksesoare koji garantuju praktičan, ali stylish izgled za hladno vreme. 
17.12.2023.
RECOMMENDED

Žuto – ljubičasto – braon vuneni džemper brenda Burberry krop forme, ne služi samo da nas ugreje kad je hladno, nego pruža i megadobar osećaj dok ga nosimo – ne postoji šansa da se u njemu ne osećamo super, ali, sem odevnih predmeta, tu su zimski aksesoari kojima podižemo raspoloženje, temperaturu, ali i stil – na viši nivo.

Idealni zimski aksesoari su, recimo, rukavice, kao one brenda Agnelle od meke kože, ukrašene zlatnim kopčama i postavljene mekim kašmirom, ili crne Saint Laurent rukavice postavljene svilom.  

Ako preferirate suptilne dodatke – udobna i mekana kapa spada u kategoriju najboljih zimskih aksesoara, neophodna je kad temperatura pređe u minus, ali i onda kad se mi nalazimo u minus fazi – nešto šareno uz crno ili bež, pravi je win win.  

Ove godine nose se veliki zimski aksesoari kao što su šeširi. Na pisti su ih ponele manekenke brendova Alberta Feretti, CFCL, Celine. Kada nosite ogroman šešir, razmišljajte o sebi kao o heroini sa fotografija Richarda Avedona. Okej, možete se ugledati i na Erykah Badu, koja velike šešire ne zaobilazi polednjih godina.  

Tu su i kravate – videli smo ih na revijama kolekcija za jesen – zimu 2023/4, kod brendova Thom Browne, Alexander McQueen, SS Daley.

Zimski aksesoari bez kojih ne možemo defintivno su šalovi – kada se ogrnemo ogromnim vunenim šalom, osećaj je kao da smo sa sobom poneli ono malo udobno ćebence u koje se umotavamo na kauču dok bindžujemo serije, čitamo knjige ili pijemo čaj.

Idealan šal je onaj nežan na dodir i živih boja, i koji uopšte ne moramo da uparujemo sa ostalom odećom – pustimo ga da živi svoj glam život, važno je da je nama lepo i zabavno.

Obaveni zimski aksesoari za ovu godinu su čarape u crvenoj boji, a slažemo ih, na primer, sa upečatljivom torbom.

Saznaj više:
Povezani članci: