Zrno mudrosti, ljubavi i dodir modernog vremena: BAKINA TAJNA osmislila je džem sa rakijom

  Bakina Tajna potrudila se da naš jelovnik više nikad ne bude isti!
  22.11.2023.
  RECOMMENDED

  Svako ko je ikada prošao kroz Srbiju upoznao se sa čarima srpskih specijaliteta koji nas svojim tradicionalno divnim ukusima podsećaju na dom i ljubav. Brend Bakina Tajna već dvadeset godina priča najlepšu priču o brižnosti i posvećenosti, čuvajući od zaborava domaće recepture i promovišući srpsku kuhinju širom Evrope i sveta. 

  Kasna jesen i zima su doba godine kada smo malo posvećeniji jedni drugima, ali i dobrom zalogaju. A sad zamislite spoj tradicionalnog džema i srpske rakije, spoj koji aktivira sva čula i stvara jedinstven osećaj ispunjenosti. Bakina Tajna spojila je najsočnije šljive i kajsije u džemove, a zatim pažljivo dodala rakiju Pigmalion sa plantaža Eko Tamnjanica

  5R6A3214

  Prelepe note ukusa šljiva i kajsija u ekstra džemovima su, dodavanjem rakija, naglašene, pa verujemo da ni vi nećete ostati imuni na ove ukuse. Noviteti Bakine Tajne predstavljeni su na obroncima plantaža u selu Tamnjanica, među predivnim pejzažima sa poljima lavande i netaknutom prirodom, a Maja Knežević, marketing menadžerka iz Bakine Tajne, otkrila je još jednu specifičnost ovih posebnih džemova.  

  – U Igrošu s puno ljubavi pravimo sve naše proizvode prema tradicionalnim recepturama naših baka. Džem od šljiva sa šljivovicom i džem od kajsija sa kajsijevačom obogaćeni su umećem spravljanja rakije koje se u našim krajevima prenosi s kolena na koleno. Pored toga što su naši proizvodi Bakina Tajna mala umetnička dela, povrće i voće na etiketama je naslikano u akvarel tehnici. Rodili su se novi proizvodi, kao simbol inovativne tradicije ili tradicionalne inovativnosti. Oni u sebi nose pečat Bakine Tajne: zrno mudrosti, ljubavi i dodir modernog vremena

  5R6A3440 1

  Celokupni koncept plantaža nosi pečat umetnosti, jer je stvoreno kao delo umetnika koje krije posebne majstorije. Eko plantaže Tamnjanica, oduševljavaju svojom lepotom. Na oko 50 hektara posađeno je lekovito bilje, lavanda, borovnice, ruže, a hektar imanja prekriven je vinogradom s četiri sorte grožđa. 

  Autor fotografija: Velibor Ćirić

  Saznaj više:
  Povezani članci: