Film „Do Revenge“ najavljuju kao „Mean Girls“ za 2022.

    15.08.2022.
    RECOMMENDED

    „Do Revenge“: mračna tinejdžerska komedija, zlostavljači i dve devojčice koje se udružuju kako bi se odbranile. I osvetile!

    Camila Mendes koju smo zavolili u „Riverdale-u“ i Maya Howk bez koje poslednja sezona „Stranger Things-a“ ne bi bila ista, igraju Dreu, prelepu perfekcionistkinju i nezgodnu studentkinju Eleanor. Nakon što su obe postale žrtve manipulacije dvojice kolega, Drein video snimak u toplesu je procureo, a Eleanor je optužena da je nasilno pokušala da poljubi koleginicu. Zajednička nesreća i želja za osvetom udružuju dve prijateljice to be u misiji odmazde.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/08/1660731877962704.jpg

    U filmu ćemo videti još poznatih lica: Sophie Turner iz „Igre prestola“, Austina Abramsa iz „Euforije“, a njima se pridružuju i Rish Shah, Alisha Boe i Ava Capri. 

    Sa pastelnom estetikom, kariranim suknjama i šalama o ubijanju drugova iz razreda, referenca na „Heathers“ je jasna, a „Do Revenge“ najavljuju i kao nadograđenu verziju filma „Mean Girls“. Radnja je smeštena u privatnoj školi u Majamiju, a film stiže sa režiserskim potpisom Jennifer Kaytin Robinson.

    Hitchcock i njegov film „Strangers on a Train“, čija se premisa vrti oko dva stranca koji se susreću u vozu i suočeni su sa predlogom da izvrše međusobna ubistva, poslužili su kao inspiracija za ovaj novi Netflix naslov koji na streaming platformu stiže već 15. septembra! Do tada, možete dobiti ukus osvete kroz trejler.

    Saznaj više:
    Povezani članci: