Gledaćemo nastavak „The Holiday“ filma sa originalnom glumačkom postavom 17 godina kasnije?

    08.12.2022.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/12/love_cover.jpg

    Vest o nastavku „The Holiday“ filma je protutnjila internetom i ujedinila fanove oko jednog sequela koji se nedvosmisleno jedva čeka od strane svih. Nažalost, nije trebalo puno da se ovaj sneško sruši. Ispostavilo se da su u pitanju bila puka nagađanja, režiserka nany Meyers je presekla tračeve, ali to nas ne sprečava da i dalje želimo da se ovaj nastavak desi!

    Da osvežimo memoriju – radnja filma prati dve žene, Amandu koju je igrala Cameron Diaz i Iris čiju je ulogu ponela Kate Winslet koje nakon ljubavnih nepogoda odlučuju da zamene domove u toku praznične sezone. To će ih dovesti do novih partnera, Amanda se zaljubljuje u Grahama (Jude Law), dok Iris put vodi do LA-a i muzičkog kompozitora Milesa (Jack Black). Ova topla praznična romantična komedija svima se bar jednom ušunjala na ekrane, pa nije iznenađenje da su obožavaoci filma želeli da poveruju da se nastavak dešava i napravili hype kao da se to zaista i događa.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/12/1670503054117608.jpg

    U jedno smo sigurni; u nadolazećim hladnim danima po ko zna koji put ćemo kliknuti play na „The Holiday“ i uživati u njegovim sekvencama: “ You’re supposed to be the leading lady of your own life, for god’s sake!“ Neka ova rečenica bude mantra za 2023.

    Saznaj više:
    Povezani članci: