Kanye West sprema dokumentarac o svom životu – znamo detalje

    27.09.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/09/kanyecover.jpg

    Posle dugog iščekivanja, dočekali smo album Dondu. Nakon toga, Kanye je podržao Sha’Carri povodom marihuana slučaja i sa njom se udružio u novoj reklami za Beats slušalice. Ako ste se pitali šta je sledeće na radaru, imamo odgovor – sprema dokumentarac o svom životu.

    Film „JEEN-YUHS“ je bio u procesu nastajanja 21 godinu. Dakle, moći ćemo da vidimo snimke iz čitavog tog vremenskog raspona, od stvaralaštva poznatog repera do onih privatnih u koje ćemo sada imati priliku da zavirimo prvi put. On na ovom projektu nije bio uključen u kreativni deo, ali je dozvolio autorima jedinstven uvid u svoj život. Zapravo, ovo će biti njegova najintimnija ispovest do sada. Film potpisuju Clarence “Coodie” Simmons i Chike Ozah, koji su već učestvovali u nekim od njegovih prethodnih projekata.

    Dokumenatarac će biti podeljen na tri dela i bićemo u prilici da vidimo njegov životni i karijerni put. Početak bavljenja muzikom i produkcijom, probijanje na javnu scenu, kao i njegov privatni život i šta je sve na tom putu doprinelo da Kanye West danas bude najpoznatiji globalni brend.

    Premijera će biti 2022, ali zvaničnog datuma još uvek nema. Netflix je otkupio dokumenatarac za 30 miliona dolara. Do tada, možete pogledati trejler, a ono što je sigurno je da svi možemo da očekujemo neočekivano, jer ipak je to Kanye.

    Saznaj više:
    Povezani članci: