Pretraga

Pogledajte trejler za dugoočekivani film \"Gučijevi\"

Pogledajte trejler za dugoočekivani film "Gučijevi"

Tekst: BURO.

Fotka koju je Lady Gaga pre nekoliko meseci objavila na svom Instagram profilu, a na kojoj joj društvo pravi Adam Driver, preko noći je postala viralna. Opis: "Signore e Signora Gucci #HouseOfGucci" je dodatno zakuvao stvari, jer su odmah počela nagađanja o tome šta je zapravo House of Gucci.

Sada već uveliko znamo da je reč o filmu koji željno iščekujemo, a najzad je izašao i trejler! Film je zasnovan na romanu "The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed" iz 2001. godine koji potpisuje Sara Gay Forden, a režirao ga je Ridley Scott. U fokusu je ubistvo Maurizia Guccija (Driver) koje se odigralo 1995. godine. Maurizio je bio unuk osnivača brenda Guccija Guccija i poslednji pripadnik slavne porodice koji je bio ne čelu breda Gucci.

Posle filma iz 2018. "Zvezda je rođena", Gaga ponovo pliva u glumačkim vodama, a ovog puta igra italijansku pripadnicu visokog društva po imenu Patrizia Reggiani, koja je bila Maurizijeva žena i koja je osuđena za naručivanje i organizovanje njegovog ubistva. Suđenje je bilo pravi medijski spektakl u žiži italijanske javnosti, a sigurno smo da će to biti i ovaj film.

Iako se prvobitni izbor za glavnu glumicu lomio između Angeline Jolie i Margot Robbie, nakon što smo pogledali trejler, sigurni smo da je Lady Gaga bila pravi izbor. Sada je takođe izvesno da ćemo u filmu gledati još velikih imena iz sveta filma: Al Pacino, Jared Leto i Jeremy Irons. Na ovom projektu se radilo više od jedne decenije i premda nijednog momenta nismo sumnjali u njegovu izvrsnost, posle odgledanog trejlera, to možemo i sa sigurnošću da tvrdimo.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor