Reese Witherspoon i Ashton Kutcher u najiščekivanijem rom-comu godine

    17.01.2023.
    RECOMMENDED

    Naši omiljeni glumci iz devedesetih vratili su se na veliko platno, dočekali smo George Clooney i Julia Roberts reunion u filmu „Ticket to Paradise“, zatim spoj Penélope Cruz i Antonia Banderasa za sjajan film „Official Competition“ i udružene Cameron Diaz i Jamiea Foxxa u „Back in Action“ čije je snimanje u toku. Jedini par koji je nedostajao su Reese Witherspoon i Ashton Kutcher koje ćemo uskoro prvi put zajedno gledati u romantičnoj komediji „Your Place Or Mine“.

    Premisa podseća na „The Holiday“ kako radnja prati dvoje prijatelja koji žive na suprotnim obalama USA-a koji odlučuju da na nedelju dana zamene kuće i živote, shvatajući da je upravo ta promena bila ono što im je oboma bilo potrebno. Debbie (Reese) odlazi u Njujork za svojim snom, dok će njenog sina u LA-u u međuvremenu čuvati Peter (Ashton).

    Iz trejlera jasno možemo da zaključimo da između prijatelja postoje emotivne tenzije koje će, kako radnja odmiče, eskalirati. Osim Ashtona i Reese u glavnim ulogama, na filmu ćemo videti i sledeću ekipu koju čine: Steve Zahn, Tig Notaro, Griffin Matthews, Zoe Chao, Wesley Kimmel i Jesse Williams.

    Reese se osim glumačkog dela pojavljuje i kao izvršni producent, a film je proizveden u njenoj produkcijskoj kompaniji – Hello Sunshine. Ono što dodatno podižnje očekivanja jeste činjenica da je „Your Place Or Mine“ režirala i napisala Aline Brosh McKenna, poznata po filmovima „Đavo nosi pradu“ i 27 haljina za venčanje“.

    Budući da su i Reese i Ashton pojedinačno briljirali u ovom žanru, ne sumnjamo da će se ovaj spoj pokazati kao pun pogodak i zato jedva čekamo 10. februar kada film stiže na Netflix!

    Saznaj više:
    Povezani članci: