Pretraga

Reese Witherspoon i Ashton Kutcher u najiščekivanijem rom-comu godine

Tekst: BURO.

Naši omiljeni glumci iz devedesetih vratili su se na veliko platno, dočekali smo George Clooney i Julia Roberts reunion u filmu "Ticket to Paradise", zatim spoj Penélope Cruz i Antonia Banderasa za sjajan film "Official Competition" i udružene Cameron Diaz i Jamiea Foxxa u "Back in Action" čije je snimanje u toku. Jedini par koji je nedostajao su Reese Witherspoon i Ashton Kutcher koje ćemo uskoro prvi put zajedno gledati u romantičnoj komediji "Your Place Or Mine".

Premisa podseća na "The Holiday" kako radnja prati dvoje prijatelja koji žive na suprotnim obalama USA-a koji odlučuju da na nedelju dana zamene kuće i živote, shvatajući da je upravo ta promena bila ono što im je oboma bilo potrebno. Debbie (Reese) odlazi u Njujork za svojim snom, dok će njenog sina u LA-u u međuvremenu čuvati Peter (Ashton).

Iz trejlera jasno možemo da zaključimo da između prijatelja postoje emotivne tenzije koje će, kako radnja odmiče, eskalirati. Osim Ashtona i Reese u glavnim ulogama, na filmu ćemo videti i sledeću ekipu koju čine: Steve Zahn, Tig Notaro, Griffin Matthews, Zoe Chao, Wesley Kimmel i Jesse Williams.

Reese se osim glumačkog dela pojavljuje i kao izvršni producent, a film je proizveden u njenoj produkcijskoj kompaniji - Hello Sunshine. Ono što dodatno podižnje očekivanja jeste činjenica da je "Your Place Or Mine" režirala i napisala Aline Brosh McKenna, poznata po filmovima "Đavo nosi pradu" i 27 haljina za venčanje".

Budući da su i Reese i Ashton pojedinačno briljirali u ovom žanru, ne sumnjamo da će se ovaj spoj pokazati kao pun pogodak i zato jedva čekamo 10. februar kada film stiže na Netflix!

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor