„Sex Education“ ekipa traži trans par za novu sezonu – glumačko iskustvo nije preduslov

    23.11.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/11/auditioncover.gif

    Tinejdžerske serije su postale glavni žanr našeg vremena, što zbog nostalgije, što zbog neposrednosti, što zbog važnih aktuelnih tema koje stavljaju u fokus a koje su jednako bitne za sve generacije. “Sex Education” je od prve sezone među naših pet omiljenih sex-positive serija za ne propustiti, a četvrta sezona donosi novitete za doslovno sve ili barem za vas koji kojima je gluma bliska, čak i ako nemate iskustva. O čemu se tačno radi?

    Naime, ekipa iza serije je u potrazi za novim trans parom i kao što ste pročitali – glumačko iskustvo kao ni nacionalna pripadnost nisu preduslovi za dobijanje uloge. Oni koji se istaknu i najzad pridruže postojećoj glumačkoj ekipi za poslednju godinu u Moordaleu, biće najmoćniji par nove sezone. Iako se detalji o njihovoj priči čuvaju u tajnosti, ono što znamo je da će biti definicija couple goalsa

    Abbi će biti mlada trans žena sa karakterom Winone Ryder iz 90-ih, koja je sigurna i samouverena u svoj rodni identitet, ali su je religiozni, konzervativni roditelji izbacili iz kuće usled čega živi sa Kentovom porodicom koja je prihvata. Kent je, sa druge strane, muški trans lik koji vrlo dobro poznaje sebe ali je pritajeno samouveren.

    Datum izlaska četvrte sezone još uvek je nepoznat, a glumci koji budu izabrani moraće da budu dostupni za snimanje u Walesu od aprila do novembra 2022. Zaključak: novu sezonu možemo očekivati 2023. Jedva čekamo da vidimo ko će biti Abbi i Kent!

    Saznaj više:
    Povezani članci: