Pretraga

U novom Gucci filmu uz Lady Gagu će izgleda glumiti i Jared Leto

U novom Gucci filmu uz Lady Gagu će izgleda glumiti i Jared Leto

Tekst: BURO.


Jared Leto je neko koga sada već instant povezujemo sa Gucci brendom i identitetom što je sasvim logično pošto verovatno svi, u svega dve-tri sekunde, umemo da nabrojimo barem pet trenutaka u kom je nosio nešto sa njihovim potpisom. Zapravo, od stidljivih početaka sa ponekim Gucci odelom kao da je prošla čitava večnost tokom koje se Leto uzdigao na status njihove muze i prave zvezde noseći mnoštvo Alessandro Michele kreacija na crvenim tepisima. Od premijere filma "Odred otpisanih" i zelenog kaputa u kom se pojavio, do ekscentričnih momenata poput 2018. Met Gala večere kada je uz Gucci odelo nosio i svoju glavu u ruci. Sada je izgleda došlo vreme da se stvari podignu na viši nivo i da se ova Gucci-Leto veza ozvaniči još jednom saradnjom, ovaj put ne u modnom nego filmskom svetu poššto je, kako se čini, Leto u pregovorima za ulogu u novom filmu koji potpisuje Ridley Scott, i koji se zove pa… "Gucci".

Film će pratiti priču o ubistu Maurizija Guccija, unuka osnivača brenda, i prva velika vest o kako sada deluje all-star ekipi je bila ta da će Lady Gaga igrati Maurizijevu bivšu ženu Patriziu Reggiani, poznatu kao Crna Udovica, koja je na kraju i optužena za organizovanje ubistva muža. Iako se još uvek ne zna koja će biti Jaredova uloga, zna se da će u snimanje biti uključeni i Robert De Niro, Adam Driver, Al Pacino, i Jack Huston koji se pominju kao deo tima producenata.

Kako je ovo jedan od projekata kojima se ozbiljnije radujemo, nastavljamo da pratimo apdejtove, a za sada stvari stoje tako da se premijera očekuje u novembru 2021.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor

Ostavite komentar