Verifikacija na Instagramu od sada košta 12$ mesečno?

    20.02.2023.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/02/Pozicije-narrow.gif

    Svake nedelje sa Meta adrese stigne neko novo obaveštenje vezano pevashodno za Instagram: od Quiet mode-a do zakazivanja objava kroz samu platfomu, bez third party aplikacija. Osim što Facebook i Instagram planiraju da menjaju politiku zabrane golih grudi, stižu noviteti koji se tiču sistema verifikacije. 

    Meta verified je novi sistem dobijanja plave značke uz dodatne pogodnosti koje uključuju povećanu vidljivost, zaštitu od mogućnosti da drugi koriste vaš za pravljenje fake profila, prioritetnu korisničku podršku, ekskluzivne nalepnice za Insta priče i reels sadržaj, 100 besplatnih zvezdica mesečno ili digitalnu valutu koja se može koristiti kao napojnica za kreatore i sve to po mesečnoj ceni od 12$.

    Ova funkcija se pokreće u Australiji i Novom Zelandu ove nedelje i uskoro će stići u još zemalja. Da biste se registrovali i mogli da postanete „Meta verifikovani“, moraćete da ispunite minimalne uslove za aktivnost, da imate najmanje 18 godina ili više i da dostavite državni identifikacioni dokument koji odgovara imenu i fotografiji koje imate na Facebook-u ili Instagramu. Meta verified zvuči kao verzija Twitter Blue-a Elona Muska, ali Mark Zuckerberg napominje da neće unositi nikakve izmene na nalozima koji su verifikovani korišćenjem prethodnih zahteva kompanije.

    „Dugoročno, želimo da izgradimo ponudu pretplate koja je dragocena za sve, uključujući kreatore, kompanije i našu zajednicu u celini“, piše Meta u postu na blogu. „Kao deo ove vizije, razvijamo značenje verifikovane značke kako bismo mogli da proširimo pristup verifikaciji i da više ljudi može da veruje da su nalozi sa kojima komuniciraju autentični.“

    Meta verified pretplata za Instagram i Facebook iznosiće 11,99 USD mesečno na webu i 14,99 USD mesečno na mobilnom uređaju. Videćemo da li se to zaista i isplati.

    Saznaj više:
    Povezani članci: