Pretraga

Jacquemus priprema beauty liniju, a mi smo se bacili na pisanje liste želja

Jacquemus priprema beauty liniju, a mi smo se bacili na pisanje liste želja

Tekst: BURO.

Simon Porte Jacquemus nepobitno zna kako da digne prašinu. A, kada je on u pitanju, ta prašina je uvek dobro potkrepljena idejom, nečim nesvakidašnjim i originalnim. Oko njegove nove knjige fotografija, kolekcije keramičkih tanjira, digla se velika prašina kao potom i povodom otvaranja cvećare u koju smo se - naravno - zaljubili baš kao i u svaku drugu ideju sa njegovim potpisom; od kultne Chiquito torbe, preko revije u poljima lavande. Jacquemus se sada nameračio i da zauzme poziciju u svetu kozmetike i sigurni smo da će i u tu jednako briljirati.

Naime, Jacquemus i Puig, španski beauty titan koji u svom portfoliu ima imena kao što su: Louboutin, Jean Paul Gaultier i Paco Rabanne rade na pripremi beauty brenda. Iako još uvek nismo dobili reči potvrde sa bilo koje strane, to nas ne sprečava da izmaštamo potencijalne mirise i palete boja.

Iako je Puig poznat po uvođenju parfema u brendove visoke mode, njihova druga specijalnost jeste šminka. Da li ćemo praznike provesti noseći senku ili karmin sa Jacquemus potpisom? Definitivno se nadamo tome! Zamišljamo sjaj za usne u ambalaži koja taman staje u njegove minijaturne torbice. Zatim, rumenila kao i sve drugo uz šta bismo postigli taj minimalistički look koji krasi devojke na njegovoj pisti.

Ipak, kada kažemo i pomislimo "Jacquemus" prvo što se desi jeste da se transportujemo direktno u polja lavande i zato je prvi proizvod o kom maštamo svakako parfem. Poznato je da je Simonova najveća inspiracija njegova majka u čiju čast je napravio mnoge svoje komade. Da li je na redu i miris? Budući da je Jacquemus postao obeležje svih it devojaka, ne iznenađuje nas ideja da modna kuća postane ime i u svetu lepote. Zato već sada stavljamo novac na stranu, da budemo spremni jednom kada se brend i lansira. Brojimo sitno!

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor