Dignite reels igricu na viši nivo uz pomoć novih opcija

    07.06.2022.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/06/reelcover.gif

    Reelsom ću te, reelsom ćeš me igra se nastavlja, s tim da nas Instagram u novom krugu časti sa više zvezdica i mogućnosti za kreiranje, čineći pravljenje reelsa lakšim nego ikada. 

    Pošto se broj pregleda online video zapisa skoro udvostručio od 2018. godine, reel je postao važan alat u arsenalu mnogih content kreatora, kako je za njega dokazano da pomaže u privlačenju novih pratilaca. Bilo kao odgovor na uporan rast TikToka ili na potrebe korisnika Instagram platforme, nove opcije stižu!

    Prva velika promena jeste da reel sada može trajati i do 90 sekundi. Takođe, mnogo lakše ćete manevrisati snimkom, seći ga i brisati delove. Što se tiče audia, platforma je dodala na desetine hiljada novih zvučnih efekata. Osim toga, ukoliko želite da eksportujete sopstveni audio, to sada ide mnogo lakše.

    Kreiranje reelsa korišćenjem tuđeg reelsa je uprošćeno ponuđenim šablonima. Takođe, sada svoje omiljene stikere iz storija možete koristiti i u pravljenju ovih kratkih video zapisa. Koji novitet ćete prvi isprobati?

    Saznaj više:
    Povezani članci: