Donosimo vam detalje o novom filmu Angeline Jolie

    23.08.2022.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/08/angelinaacover.gif

    Rediteljska karijera Angeline Jolie tek hvata zalet. U poslednjih nekoliko godina, ona je režirala četiri filma, a poslednji u nizu – „First They Killed My Father“ – bio je nominovan za Zlatni globus za najbolji strani film. Novi režiserski poduhvat, „Without Blood“, biće njen najzahtevniji film do sada, budući da se prihvatila i uloge scenaristkinje i producentkinje. Evo šta o njemu znamo.

    Film je zasnovan na istoimenom bestselleru autora Alessandra Baricca iz 2020. godine, a Angelina planira da se u poptunosti drži originalnog toka radnje. Knjiga postavlja pitanja o onome što tražimo nakon pretrpljenog gubitka ili nepravde, a u centru premise filma je mlada devojka koja traži osvetu za ubistvo svog oca i brata, istražujući univerzalne istine o ratu, traumi, sećanju i izlečenju.

    Selma Hayek još u junu je na svom Instagramu podelila objavu u kojoj je istakla koliko joj je značajno da radi sa Angelinom na ovakvom projektu. Brzim premotavanjem u sadašnjost, Selma ističe da je Angelina najbolja režiserka sa kojom je ikada radila. „Upravo smo završili snimanje. Angelina je najbolja rediteljka sa kojom sam ikada radila, uživala sam u svakoj sekundi. To je težak komad, ali bilo je tako lako dolaziti na posao svaki dan. Ona je genije i mislim da bi ovo mogao biti njen najbolji film do sada. Uradila je neverovatan posao, potpuno sam oduševljena njenim umom, posvećenošću, tehničkim znanjem, kao i njenom vizijom koja je tako jasna. Ona je tako dobra sa glumcima, tako strastvena i fokusirana. Ali najviše od svega, oduševila me njena ljubaznost prema svakoj osobi na setu“, izjavila je Selma za Variety.

    Simpatije su dvosmerne, budući da je i Angelina izuzetno zadovoljna performansom Selme, ali i njenog kolege, glumca Demiána Bichira. Njih dve su već sarađivale, 2021. za Marvel film „Eternals“, međutim, ovo je prvi put da su se našle u koleraciji režiserka/glumica. 

    Prve fotke sa snimanja su procurele, a na njima možemo videti i sinove poznate glumice, Maddoxa i Paxa koji rade na setu predstojeće drame čiji se datum premijere još uvek drži u tajnosti.

    Saznaj više:
    Povezani članci: