Iznenađenje: Netflix platforma lansire igrice za telefone

    08.11.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/11/netflix_cover.jpg

    Posle “Squid Game”, polje igrica na Netflixu se širi, ali ovog puta one stižu na telefone. Apple korisnici će, ipak, morati malo da sačekaju, budući da će Android ekipa prva biti u prilici da ih testira. Platforma svoju težnju da nas zabavi nastavlja da nezaustavljivo sprovodi, s tim da je ovog puta jedina razlika u tome što nećemo biti pasivni, već aktivni učesnici. Koje igrice možemo da očekujemo?

    Netflix lansira pet igrica i to: Stranger Things: 1984 (BonusXP), Stranger Things 3: The Game (BonusXP), Shooting Hoops (Frosty Pop), Card Blast (Amuzo & Rogue Games) i Teeter Up (Frosty Pop).

    Sada je prilika da dublje zakopate u svoje omiljene priče u kojima ćete i sami ovoga puta imati “udela”. Dakle, svi Android korisnici će na svom Netflix profilu imati pristup i igricama – nema komplikacija niti dodatnog novčanog učešća, sve što treba da uradite jeste da se ulogujete na svoj nalog. Verovali ili ne, neke igrice će čak biti dostupne offline, tako da ni internet, odnosno odustvo istog neće biti prepreka zabavi. Bilo da ste početnici ili uveliko plivate u svetu igrica – sigurno ćete naći nešto za sebe. Let the games begin!

    Saznaj više:
    Povezani članci: